طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان بدون گوشت مناسب افراد وگان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خوراک گوجه بادمجون + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بادمجان 2 عدد
⫸ گوجه 5 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ لیمو ترش نصف عدد
⫸ نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، اورگانو از هر کدام 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
⫸ جوز هندی به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه متبل بادمجان با ماست یک غذای لبنانی مجلسی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا دو عدد بادمجان را به صورت یکی در میون پوست بگیرید و بعد به اندازههای دلخواهتون خرد کنید. سپس اونها رو داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید.
مرحله دوم
بعد روی آن مقداری نمک بریزید و یک ساعت زمان بدید ، تا بادمجانها آب بیندازد. بعد از اینکه بادمجانها آب انداخت ، اونها رو بشورید و با یک دستمال خشک کنید.
مرحله سوم
5 عدد گوجه رو بشورید ، اونها رو پوست بگیرید و بعد داخل یک میکسر بریزید. بعد به آن دو حبه سیر پوست گرفته شده و ادویهها که شامل نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، اورگانو ، پودر پیاز و جوز هندی هست رو اضافه کنید.
مرحله چهارم
دستگاه رو روشن کنید و به صورت کامل گوجهها را پوره کنید. سپس داخل یک قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، گوجه پوره شده را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا پوره گوجه به قوام برسد.
مرحله پنجم
داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجانها رو درون آن سرخ کنید. وقتی که دو طرف بادمجانها سرخ شد ، پوره گوجه را روی آن بریزید و بعد یک لیوان آب جوش روی مواد بریزید.
مرحله ششم
بعد پوست زرد نصف لیمو ترش رو روی مواد رنده کنید و بعد آب همان لیمو رو روی مواد بریزید. سپس در ماهیتابه رو بذارید و 30 دقیقه زمان بدید تا غذا جا بیفتد. بعد از اینکه غذا جا افتاد ، اون رو به همراه برنج کته سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه خوراک گوجه بادمجان تلخ نشود ، از بادمجانهای تازه و کوچک استفاده کنید. حتماً روی اونها نمک بریزید و اجازه بدید تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
◉ سس گوجه رو باید مقداری بپزید تا به غلظت برسد ، قوام داشته باشد و طعم خوبی به خوراک بدهد.
◉ برای عطر بهتر و خاص این غذا ، میتوانید از مقداری زعفران دم شده با یخ استفاده کنید.