طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان بدون گوشت مناسب افراد وگان

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان بدون گوشت مناسب افراد وگانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خوراک گوجه بادمجون + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 2 عدد

گوجه 5 عدد

سیر 2 حبه

لیمو ترش نصف عدد

نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، اورگانو از هر کدام 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری

جوز هندی به مقدار لازم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا دو عدد بادمجان را به صورت یکی در میون پوست بگیرید و بعد به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید. سپس اونها رو داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید.


مرحله دوم

بعد روی آن مقداری نمک بریزید و یک ساعت زمان بدید ، تا بادمجان‌ها آب بیندازد. بعد از اینکه بادمجان‌ها آب انداخت ، اون‌ها رو بشورید و با یک دستمال خشک کنید.


مرحله سوم

5 عدد گوجه رو بشورید ، اون‌ها رو پوست بگیرید و بعد داخل یک میکسر بریزید. بعد به آن دو حبه سیر پوست گرفته شده و ادویه‌ها که شامل نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، اورگانو ، پودر پیاز و جوز هندی هست رو اضافه کنید.


مرحله چهارم

دستگاه رو روشن کنید و به صورت کامل گوجه‌ها را پوره کنید. سپس داخل یک قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، گوجه پوره شده را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا پوره گوجه به قوام برسد.


مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان‌ها رو درون آن سرخ کنید. وقتی که دو طرف بادمجان‌ها سرخ شد ، پوره گوجه را روی آن بریزید و بعد یک لیوان آب جوش روی مواد بریزید.


مرحله ششم

بعد پوست زرد نصف لیمو ترش رو روی مواد رنده کنید و بعد آب همان لیمو رو روی مواد بریزید. سپس در ماهیتابه رو بذارید و 30 دقیقه زمان بدید تا غذا جا بیفتد. بعد از اینکه غذا جا افتاد ، اون رو به همراه برنج کته سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه خوراک گوجه بادمجان تلخ نشود ، از بادمجان‌های تازه و کوچک استفاده کنید. حتماً روی اون‌ها نمک بریزید و اجازه بدید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.
سس گوجه رو باید مقداری بپزید تا به غلظت برسد ، قوام داشته باشد و طعم خوبی به خوراک بدهد.
برای عطر بهتر و خاص این غذا ، می‌توانید از مقداری زعفران دم شده با یخ استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.