طرز تهیه گوجه خورشت با گوشت مازندرانی جا افتاده
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شمال کشورمون و از شهر مازندران رو آوردیم به اسم گوجه خورشت ؛ این خورشت خوشمزه در کمترین زمان و با کمترین مواد درست میشه ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه گوجه خورش مازندرانی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ گوجه 10 عدد
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 2 حبه
⫸ جعفری 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت 200 گرم
⫸ بادمجان به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مجی خورش شمالی با گردو و رب انار
مرحله اول
برای درست کردن خورشت گوجه ابتدا ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو با رنده خوب رنده کنید ، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا سرخ بشه.
مرحله دوم
و وقتی که پیاز طلایی شد ۲۰۰ گرم گوشت رو به اون اضافه کنید و در حد ۲ دقیقه تفت بدید حالا زردچوبه ، فلفل و پودر کاری رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد ۲ حبه سیر رو پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی و خیلی ریز اون رو خرد کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده به گوشت و پیاز اضافه کنید و باهم کامل تفت بدید.
مرحله سوم
وقتی که مواد حسابی باهم تفت خورد ۲ قاشق رب گوجه رو به اون اضافه کنید و دوباره تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه ، حالا ۱۰ عدد گوجه رو خوب بشورید سپس با رنده ریز اونهارو پوره کنید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و بزارید تا آب گوجه کشیده بشه و بوی خامی اون از بین بره.
مرحله چهارم
بعد از اینکه بوی خامی گوجه ها کاملا از بین رفت و آب اون کشیده شد به آن آب اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا خورش بجوشه ، در این فاصله بادمجان هارو پوست بگیرید و بعد به شکل دلخواه برش بزنید سپس داخل یک ظرف مقداری آب بریزید و به اون ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا نمک داخل آب حل بشه.
مرحله پنجم
سپس بادمجان هارو داخل اون بزارید تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه بعد از چند دقیقه بادمجان هارو آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد بادمجان هارو داخل اون سرخ کنید و بعد در ۱ ساعت آخر بادمجان هارو به خورش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه آخر به آن نمک رو اضافه کنید و بزارید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان