طرز تهیه گوجه خورشت با گوشت مازندرانی جا افتاده

طرز تهیه گوجه خورشت با گوشت مازندرانی جا افتادهسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شمال کشورمون و از شهر مازندران رو آوردیم به اسم گوجه خورشت ؛ این خورشت خوشمزه در کمترین زمان و با کمترین مواد درست میشه ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گوجه خورش مازندرانی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

گوجه 10 عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

جعفری 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

گوشت 200 گرم

بادمجان به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن خورشت گوجه ابتدا ۱ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو با رنده خوب رنده کنید ، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا سرخ بشه.


مرحله دوم

و وقتی که پیاز طلایی شد ۲۰۰ گرم گوشت رو به اون اضافه کنید و در حد ۲ دقیقه تفت بدید حالا زردچوبه ، فلفل و پودر کاری رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد ۲ حبه سیر رو پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی و خیلی ریز اون رو خرد کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده به گوشت و پیاز اضافه کنید و باهم کامل تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی که مواد حسابی باهم تفت خورد ۲ قاشق رب گوجه رو به اون اضافه کنید و دوباره تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه ، حالا ۱۰ عدد گوجه رو خوب بشورید سپس با رنده ریز اونهارو پوره کنید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و بزارید تا آب گوجه کشیده بشه و بوی خامی اون از بین بره.


مرحله چهارم

بعد از اینکه بوی خامی گوجه ها کاملا از بین رفت و آب اون کشیده شد به آن آب اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا خورش بجوشه ، در این فاصله بادمجان هارو پوست بگیرید و بعد به شکل دلخواه برش بزنید سپس داخل یک ظرف مقداری آب بریزید و به اون ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا نمک داخل آب حل بشه.


مرحله پنجم

سپس بادمجان هارو داخل اون بزارید تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه بعد از چند دقیقه بادمجان هارو آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد بادمجان هارو داخل اون سرخ کنید و بعد در ۱ ساعت آخر بادمجان هارو به خورش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه آخر به آن نمک رو اضافه کنید و بزارید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.