طرز تهیه گمج کباب خوشمزه به روش اصیل گیلانی
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه به اسم گمج کباب گیلانی است . یک غذای شمالی خیلی ساده که خیلی سریع آماده میشه و مناسب سرو در مهمانی هاست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه گمج کباب گیلانی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ گوشت قرمز🥩 نیم کیلو
⫸ گردو آسیاب شده 300 گرم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ سیر🧄 4 حبه
⫸ رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب انار 1 استکان
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی شمالی ( تره ، جعفری ،گشنیز و چوچاق ) 250 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی با لپه و مرغ
مرحله اول
ابتدا گوشت🥩 رو با کمی روغن داخل قابلمه کمی تفت بدید وقتی که گوشت تغییر رنگ داد به آن 250 گرم سبزی را اضافه کنید و تفت بدید تا سبزی با گوشت مخلوط بشه .
مرحله دوم
وقتی سبزی و گوشت باهم مخلوط شدن به آن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 رو اضافه کنید و کمی تفت بدید وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی🍅 گرفته شد کمی آب اضافه کنید و بعد از 45 دقیقه⏰ که مواد کاملاً پخت به آن رب انار را اضافه کنید.
مرحله سوم
گردو آسیاب شده را بریزید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان