طرز تهیه گمج کباب خوشمزه به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه گمج کباب خوشمزه به روش اصیل گیلانیسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه به اسم گمج کباب گیلانی است . یک غذای شمالی خیلی ساده که خیلی سریع آماده میشه و مناسب سرو در مهمانی هاست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه گمج کباب گیلانی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

گوشت قرمز🥩 نیم کیلو

گردو آسیاب شده 300 گرم

پیاز🧅 1 عدد

سیر🧄 4 حبه

رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری

آب انار 1 استکان

رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذاخوری

سبزی شمالی ( تره ، جعفری ،گشنیز و چوچاق ) 250 گرم


مرحله اول

ابتدا گوشت🥩 رو با کمی روغن داخل قابلمه کمی تفت بدید وقتی که گوشت تغییر رنگ داد به آن 250 گرم سبزی را اضافه کنید و تفت بدید تا سبزی با گوشت مخلوط بشه .


مرحله دوم

وقتی سبزی و گوشت باهم مخلوط شدن به آن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 رو اضافه کنید و کمی تفت بدید وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی🍅 گرفته شد کمی آب اضافه کنید و بعد از 45 دقیقه⏰ که مواد کاملاً پخت به آن رب انار را اضافه کنید.


مرحله سوم

گردو آسیاب شده را بریزید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.