طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی مجلسی به روش سنتیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی رو آوردیم یک غذای خیلی راحت کاشانی است که در مراسمات به عنوان غذای نذری سرو میشود ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا سفید🫘 2 پیمانه

گوشت قرمز🥩 400 گرم

پیاز متوسط🧅 1 عدد

نمک🧂 به مقدار لازم

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای درست کردن این خوراک خوشمزه کاشانی ابتدا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و بعد 400 گرم گوشت قرمز🥩 رو داخل آب بذارید تا وقتی که بپزه .


مرحله دوم

وقتی که پخت کف روی آب رو بردارید و بعد 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی اون رو خرد کنید حالا پیاز🧅 را به همراه 2 پیمانه لوبیا سفید🫘 به گوشت قرمز🥩 اضافه کنید و سپس به آن 1 عدد دارچین ، 1 قاشق مرباخوری زردچوبه و کمی نمک🧂 را اضافه کنید و اجازه بدید تا همه مواد خوب با هم بپزد .


مرحله سوم

2 پیمانه برنج رو بشورید و داخل قابلمه بریزید تا وقتی که بپزه سپس وقتی که برنج پخت آن را آبکش کنید بعد داخل قابلمه مورد نظرتون ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید و برنج رو روی اون بریزید و سطح برنج رو صاف کرده در قابلمه را بگذارید و اجازه بدید تا برنج دم بکشه بعد از اینکه گوشت لوبیا خوب پخت اون رو به همراه برنج سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.