طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان خوشمزه با خمیر جادویی در فر

طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان خوشمزه با خمیر جادویی در فرسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان با خمیر جادویی رو آوردیم ، یک غذای خیلی آسون و متفاوت که میتونید به راحتی درست کنید و از سرو آن لذت ببرید ، بهتون پیشنهاد میکنیم که این غذای خوشمزه رو از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

 طرز تهیه حلقه مرغ و ریحان

مواد لازم برای خمیر

آرد 500 گرم

شیر گرم 1 لیوان سر پر

روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای مواد میانی

سینه مرغ 1 عدد بزرگ

سیر 3 حبه کوچک

ریحان 1 مشت

پنیر پیتزا نصف لیوان

سس مایونز نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

تخم مرغ 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن مواد میانی ابتدا سینه های مرغی که از قبل آن ها را آبپز کردید به صورت خیلی ریز خورد کنید و بعد داخل یک کاسه بزرگ بریزید ، ریحان ها رو هم خرد کنید و به مرغ اضافه کنید سپس 3 حبه سیر را رنده کنید و اضافه کنید نصف لیوان پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز ، نمک و فلفل اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود .


مرحله دوم

برای درست کردن خمیر ابتدا داخل لیوان خمیر مایه رو بریزید و 1 قاشق چایخوری شکر رو بهش اضافه کنید سپس تا 1/4 لیوان آب بریزید و روش درپوش بگذارید و برای 10 دقیقه استراحت بدید تا به عمل بیاد .


مرحله سوم

برای خمیر همه مواد رو که شامل شیر ، شکر ، خمیر مایه ، نمک و تخم مرغ هست رو باهم مخلوط کنید بعد کم کم آرد رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر منسجم بشه ، در حین هم زدن روغن رو کم کم اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه ورز بدید سپس روی خمیر رو بپوشانید و یک جای گرم قرار بدید تا حجیم شود .


مرحله چهارم

بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید و بعد اون رو کمی ورز بدید و به 2 قسمت تقسیم کنید حالا روی چونه ها رو بپوشونید و 10 دقیقه به آنها استراحت بدید بعد از 10 دقیقه پف چونه رو بگیرید و به کمک یک وردنه اون رو کاملاً به شکل یک دایره صاف کنید بعد آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.


مرحله پنجم

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید بعد مثلث ها را از دو ضلع پایین کنار هم به صورت دایره ای بچینید با دست آنها را به هم فیکس کنید بعد از مواد روی خمیر ها بگذارید و بعد سر مثلث رو روی مواد برگردانید .


مرحله ششم

بعد از اینکه لبه های مثلث را کامل برگرداندید با 1 عدد زرده تخم مرغ آن را رومال کنید و با کنجد یا سیاه دانه آن را تزیین کنید ، حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه گرم شده قرار بدید تا وقتی که روی نان کاملاً طلایی بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.