طرز تهیه همبرگر گوشت خانگی بدون نیاز به قالب
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه گوشت همبرگر رو آوردیم با این آموزش میتونید یک گوشت سالم و مطمعن برای برگر های خانگی درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه همبرگر گوشت خانگی بدون نیاز به قالب
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت گوساله چرخ شده 500 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 5 حبه
⫸ جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نمک . فلفل سیاه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان همبرگر اصل فرانسوی با بافت نرم و خوش طعم
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به صورت خیلی ریز رنده کنید و آب اون رو به کمک یک آبکش خوب بگیرید. بعد ۵ حبه سیر رو پوست بگیرید و اون هارو هم رنده کنید.
مرحله دوم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن پیاز و سیر رو اضافه کنید سپس ۱ عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید بعد پودر سوخاری و جعفری خرد شده رو به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید بعد همه مواد رو به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز بدید تا تمام مواد به خورد هم برن.
مرحله سوم
حالا از گوشت به مقدار لازم بردارید و اون رو به شکل دایره در بیارید و بعد پهن و فشرده کنید بعد اون رو روی کاغذ روغنی قرار بدید و داخل ظرف در دار قرار بدید و داخل فریزر قرار بدید. این مواد به مدت ۳ ماه ماندگاری داره. نوش جان