طرز تهیه حشو ماهی شکم پر جنوبی

طرز تهیه حشو ماهی شکم پر جنوبی

سلام به دوست داران اشپزی سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حشو ماهی🐟 شکم پر جنوبی هست.این رسپی یکی از پرطرفدار ترین ها در بین جنوبی ها هست برای درست کردن ماهی حشو که هم توی فر و هم روی منقل و کباب پز درست میشه.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی قزل آلا 🐟 1 عدد

پیاز 🧅 2 عدد

سیر 🧄 2 حبه

زردچوبه،فلفل،نمک

گشنیز🥦 350 گرم

شنبلیله تازه 50 گرم

رب گوجه 🍅 1 قاشق غذاخوری سرخالی

رب انار ملس 2_3 قاشق غذاخوری

عصاره تمرهندی 1 لیوان فرانسوی


مرحله اول

ابتدا پیاز🧅 را نگینی خرد کنید، پوره سیر را اضافه و با زردچوبه و فلفل تفت بدید تا سبک شود سپس سبزی ها🥦 را ساطوری کنید ( خیلی ریز) حالا سبزی را به پیاز🧅 اضافه کرده و کاملا سرخ کنید


مرحله دوم

بعد از سرخ شدن سبزی، رب گوجه🍅 را اضافه و با سبزی ها خوب تفت بدید. رب انار هم اضافه و مخلوط کنید(بهتره رب انار ملس باشه) در این مرحله عصاره تمر هندی هم اضافه کنید(نصف تمرهندی را در کاسه ای ریخته روی آن آبجوش بریزید و با هم مخلوط کنید سپس یک صافی گذاشته تمام مواد را از صافی رد کرده و با فشار قاشق 🥄 هسته و پوست تمرهندی را جدا کنید. تا عصاره یا همان آب تمر بدست بیاد) همه مواد را مخلوط کنید روی شعله ملایم تا مواد غلیظ شود و آبدار نباشد.


مرحله سوم

ماهی 🐟 را از وسط باز کنید با نمک و زردچوبه مزه دار کنید نصف مواد رو داخل شکم ماهی بریزید و دورتا دور ماهی را بدوزید یا با خلال فیکس کنیدبعد از دوخت، ماهی را در سینی فر قرار داده و روی ماهی با چاقوی تیز چند خط میندازیم.


نکته:

❌ حرارت فر 170 درجه تقریبا به مدت یکساعت ( زمان دقیق را با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید)

خواص ماهی

✅ یکی از بهترین غذاهایی که می‌توانید برای سلامت قلب بخورید، ماهی است ،‌ماهی خطر ابتلا به حمله‌ی‌ قلبی و سکته‌های مغزی را کم میکند.
✅ اسیدهای چرب امگا ۳ برای رشد برای بدن ضروری است و با خوردن ماهی میتوانید انها را به بدن خود برسانید.
✅ ماهی از فرسوده شدن مغز و عملکرد مغز جلوگیری میکند
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.