طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جوجه لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه جوجه لا پلو

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 پیمانه

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

ران کامل 2 تکه

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پودر سیر ، پودر کره ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر چدار ، پودر لیمو از هر کدوم 1 قاشق چایخوری

زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای مجلسی خوشمزه ، ابتدا دو تکه ران کامل رو بشورید و گوشت اون رو به صورت یک دست از استخوان جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

حالا ادویه‌ها که شامل پودر سیر ، پودر کره ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر چدار ، پودر لیمو هست رو روی مرغ‌ها بریزید. بعد 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو به همراه مقداری زعفران به مرغ‌ها اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا مرغ‌ها رو با دست خوب ماساژ بدید ، تا ادویه‌ها به خورد مرغ‌ها برود. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مرغ‌ها استراحت کنند و کامل مزه‌دار شوند.


مرحله چهارم

در این فاصله سه پیمانه برنج رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج روی آن آب بریزید. بعد مقداری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید.


مرحله پنجم

برنج رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب آن کشیده شود و برنج نیم پز شود. وقتی که برنج نیم پز شد ، اون را آبکش کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

داخل یک ماهیتابه مقدار خیلی کمی روغن اسپری کنید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغ‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید. مرغ ها را داخل ماهیتابه قرار بدید و دو طرف آنها را به صورت کامل سرخ کنید. وقتی که مرغ‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید.


مرحله هفتم

داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن و زعفران بریزید و سپس ته دیگ مورد نظرتون رو داخل آن بچینید .حالا یک لایه از برنجی که نیم پز کرده‌اید ، داخل قابلمه بریزید و سطح اون را صاف و برنج را منسجم کنید. بعد مرغ‌های سرخ شده را روی برنج قرار بدید.


مرحله هشتم

سپس باقیمانده برنج رو روی مرغ‌ها بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد در قابلمه رو بذارید ، آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا برنج کاملاً دم بکشد. بعد آن را از روی حرارت بردارید ، داخل ظرف سرو برگردانید و غذا را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که ران مرغ دوست نداشتید ، می‌توانید به جای آن از سینه مرغ استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که سینه مرغ بعد از سرخ شدن کمی خشک می‌شود.
ادویه‌ها و سسی که می‌خواهید مرغ را به آن مزه‌دار کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از هر ادویه و سسی که دوست دارید استفاده کنید.
به هیچ عنوان برنج رو در مرحله اول پخت به صورت کامل نپزید. حتماً اون رو به صورت نیم پز از روی حرارت بردارید تا زمان پخت اصلی برنج له نشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.