طرز تهیه مرغ لا پلو مجلسی و خوشمزه + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه جوجه لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه جوجه لا پلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
⫸ ران کامل 2 تکه
⫸ روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر ، پودر کره ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر چدار ، پودر لیمو از هر کدوم 1 قاشق چایخوری
⫸ زعفران به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تن ماهی لا پلو با برنج سفید دو نفره
مرحله اول
برای درست کردن این غذای مجلسی خوشمزه ، ابتدا دو تکه ران کامل رو بشورید و گوشت اون رو به صورت یک دست از استخوان جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
حالا ادویهها که شامل پودر سیر ، پودر کره ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر چدار ، پودر لیمو هست رو روی مرغها بریزید. بعد 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو به همراه مقداری زعفران به مرغها اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا مرغها رو با دست خوب ماساژ بدید ، تا ادویهها به خورد مرغها برود. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مرغها استراحت کنند و کامل مزهدار شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله سه پیمانه برنج رو داخل یک ظرف بریزید ، بعد به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج روی آن آب بریزید. بعد مقداری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید.
مرحله پنجم
برنج رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب آن کشیده شود و برنج نیم پز شود. وقتی که برنج نیم پز شد ، اون را آبکش کنید و کنار بذارید.
مرحله ششم
داخل یک ماهیتابه مقدار خیلی کمی روغن اسپری کنید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغها را از داخل یخچال بیرون بیاورید. مرغ ها را داخل ماهیتابه قرار بدید و دو طرف آنها را به صورت کامل سرخ کنید. وقتی که مرغها سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید.
مرحله هفتم
داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن و زعفران بریزید و سپس ته دیگ مورد نظرتون رو داخل آن بچینید .حالا یک لایه از برنجی که نیم پز کردهاید ، داخل قابلمه بریزید و سطح اون را صاف و برنج را منسجم کنید. بعد مرغهای سرخ شده را روی برنج قرار بدید.
مرحله هشتم
سپس باقیمانده برنج رو روی مرغها بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد در قابلمه رو بذارید ، آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا برنج کاملاً دم بکشد. بعد آن را از روی حرارت بردارید ، داخل ظرف سرو برگردانید و غذا را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که ران مرغ دوست نداشتید ، میتوانید به جای آن از سینه مرغ استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که سینه مرغ بعد از سرخ شدن کمی خشک میشود.
◉ ادویهها و سسی که میخواهید مرغ را به آن مزهدار کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید از هر ادویه و سسی که دوست دارید استفاده کنید.
◉ به هیچ عنوان برنج رو در مرحله اول پخت به صورت کامل نپزید. حتماً اون رو به صورت نیم پز از روی حرارت بردارید تا زمان پخت اصلی برنج له نشود.