طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو خوشمزه و مجلسی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای عالی با مرغ رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و با سس خوشمزه ای که داره حسابی عاشقش میشید . آموزش امروز طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ جوجه 120 گرم
⫸ پیاز 1 عدد کوچک
⫸ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
⫸ کرفس 1 ساقه
⫸ هویج 1 عدد
⫸ آلبالو و انار به میزان لازم
⫸ پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل قرمز ، آویشن و زردچوبه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه اکبر جوجه اصلی گلوگاه لذیذ و خوش طعم
مرحله اول
برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش اومد مرغ رو داخل آب جوش بگذارید و بعد از این که آب کف کرد کف روی آب رو جدا کنید.
مرحله دوم
فلفل قرمز ، آویشن و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید ، یک عدد پیاز ، هویج ، فلفل دلمه ای ، کرفس و نمک رو به مرغ اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا به مدت یک ساعت بپزه بعد از این که مرغ پخت آب آن را جدا کنید ؛ مرغ رو داخل یک قابلمه دیگر بزارید دور آن روغن بریزید و با زعفران مرغ را رومال کنید تا مرغ خوب سرخ بشه.
مرحله سوم
آلبالو هایی که از قبل آن را شستید و هسته گیری کردید داخل یک ماهیتابه بریزید و روی آن یک مقدار شکر و سه قاشق غذاخوری پیاز داغ بریزید و دو الی سه ملاقه از آب مرغ بریزید و بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد سپس مرغ رو به همراه سس آلبالو سرو کنید ؛ نوش جان