طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو خوشمزه و مجلسیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای عالی با مرغ رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و با سس خوشمزه ای که داره حسابی عاشقش میشید . آموزش امروز طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه جوجه زعفرانی با سس آلبالو

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

جوجه 120 گرم

پیاز 1 عدد کوچک

فلفل دلمه ای نصف 1 عدد

کرفس 1 ساقه

هویج 1 عدد

آلبالو و انار به میزان لازم

پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل قرمز ، آویشن و زردچوبه به میزان لازم


مرحله اول

برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش اومد مرغ رو داخل آب جوش بگذارید و بعد از این که آب کف کرد کف روی آب رو جدا کنید.


مرحله دوم

فلفل قرمز ، آویشن و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید ، یک عدد پیاز ، هویج ، فلفل دلمه ای ، کرفس و نمک رو به مرغ اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا به مدت یک ساعت بپزه بعد از این که مرغ پخت آب آن را جدا کنید ؛ مرغ رو داخل یک قابلمه دیگر بزارید دور آن روغن بریزید و با زعفران مرغ را رومال کنید تا مرغ خوب سرخ بشه.


مرحله سوم

آلبالو هایی که از قبل آن را شستید و هسته گیری کردید داخل یک ماهیتابه بریزید و روی آن یک مقدار شکر و سه قاشق غذاخوری پیاز داغ بریزید و دو الی سه ملاقه از آب مرغ بریزید و بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد سپس مرغ رو به همراه سس آلبالو سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.