طرز تهیه جوجه ترش رستورانی با سیخ چوبی
سلام به همراهان عزیز آشپزم 👨🏻🍳. امروز با طرز پخت 🍗 جوجه ترش 🍗 لذیذ و بسیار خوشمزه در خدمتتون هستیم که میتونید اون رو با سیخ چوبی و با کیفیت فوق العاده آماده کنید و لذت ببرید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ سینه مرغ درشت 🍗 1 عدد
⫸ گردو پودر شده 4 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی خرد شده 🥦 ( مخلوطِ نعنا و جعفری) 2 قاشق غذاخوری
⫸ رب انار 2 قاشق غذاخوری 🥄( ملس یا ترش بودن رب بستگی به ذائقه تون داره. من یک قاشق رب انار ترش و یک قاشق ملس ریختم )
⫸ سیر 1 حبه درشت 🧄
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ روغن زیتون 🫒 2 قاشق غذاخوری
⫸ لیمو ترش 🍋 1 عدد (یا آب لیمو 2 قاشق غذاخوری)
⫸ زعفران دم کرده به میزان لازم
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا سینه ی مرغ 🍗رو نواری برش میزنیم و با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم بعد پودر گردو ، رب انار ، سیر و پیاز رنده شده ، سبزی ، روغن زیتون ، آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه ریخته و همه مواد رو آغشته میکنیم.
مرحله دوم
روشو سلفن میکشیم و میزاریم سه تا ۴ ساعت داخل یخچال استراحت کنه ( من شب تا صبح میزارم ) مرغا رو به حلزونی کرده و به سیخ میکشیم و گوجه ها رو هم به سیخ میکشیم.
مرحله سوم
مخلوطه کره و روغن رو توی تابه ریخته و با حرارت خیلی کم اجازه میدیم کباب بپزه از موادی که ته ظرف مونده هم روی کباب میریزیم و درِ تابه رو میزاریم گوجه ها رو هم داخل روغنه خیلی کم سرخ میکنیم
نکته:
❌ پیاز خلالی نباید موقع سیخ زدن برای کباب کردن روی مرغ باشه چون زود میسوزه.
❌ رب انارو آلوچه چون رنگ تیره داره برای کبابی کردن حتما باید شعله زغالش کم باشه که نسوزه