طرز تهیه جوجه ترش رستورانی با سیخ چوبی

طرز تهیه جوجه ترش رستورانی با سیخ چوبیسلام به همراهان عزیز آشپزم 👨🏻‍🍳. امروز با طرز پخت 🍗 جوجه ترش 🍗 لذیذ و بسیار خوشمزه در خدمتتون هستیم که میتونید اون رو با سیخ چوبی و با کیفیت فوق العاده آماده کنید و لذت ببرید.

 

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 25
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ درشت 🍗 1 عدد

گردو پودر شده 4 قاشق غذاخوری

سبزی خرد شده 🥦 ( مخلوطِ نعنا و جعفری) 2 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری 🥄( ملس یا ترش بودن رب بستگی به ذائقه تون داره. من یک قاشق رب انار ترش و یک قاشق ملس ریختم )

سیر 1 حبه درشت 🧄

پیاز 1 عدد

روغن زیتون 🫒 2 قاشق غذاخوری

لیمو ترش 🍋 1 عدد (یا آب لیمو 2 قاشق غذاخوری)

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا سینه ی مرغ 🍗رو نواری برش میزنیم و با زعفران دم کرده مخلوط میکنیم بعد پودر گردو ، رب انار ، سیر و پیاز رنده شده ، سبزی ، روغن زیتون ، آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه ریخته و همه مواد رو آغشته میکنیم.


مرحله دوم

روشو سلفن میکشیم و میزاریم سه تا ۴ ساعت داخل یخچال استراحت کنه ( من شب تا صبح میزارم ) مرغا رو به حلزونی کرده و به سیخ میکشیم و گوجه ها رو هم به سیخ میکشیم.


مرحله سوم

مخلوطه کره و روغن رو توی تابه ریخته و با حرارت خیلی کم اجازه میدیم کباب بپزه از موادی که ته ظرف مونده هم روی کباب میریزیم و درِ تابه رو میزاریم گوجه ها رو هم داخل روغنه خیلی کم سرخ میکنیم


نکته:

❌ پیاز خلالی نباید موقع سیخ زدن برای کباب کردن روی مرغ باشه چون زود میسوزه.

❌ رب انارو آلوچه چون رنگ تیره داره برای کبابی کردن حتما باید شعله زغالش کم باشه که نسوزه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.