طرز تهیه جوجه چینی پفکی با سس تارتار
سلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👨🏻🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه جوجه چینی🍗 هست خوراک جوجه چینی🍗 به همراه سس تارتار یک غذای فوق العاده خوشمزه و جذاب پیشنهاد میکنم امتحانش کنید و از تجربتون برای ما تو کامنت بگید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ فیله مرغ 🍗نواری شده 500 گرم
⫸ آرد شیرینی پزی🧁 150 گرم (معادل 1+1/4 لیوان دسته دار فرانسوی )
⫸ ماءالشعیر 🍸بدون طعم 1/4 پیمانه
⫸ شیر 🥛یا آب ولرم 1/4 پیمانه
⫸ زعفران دم کرده به میزان لازم
⫸ خمیر مایه فوری 1 قاشق چای خوری
⫸ روغن مایع🍾 2 قاشق غذا خوری
⫸ شکر 1/2 قاشق چای خوری
⫸ نمک🧂 و فلفل🌶️پودر سیر ،پاپریکا به مقدار لازم
مواد لازم سس تارتار
⫸ خیارشور رنده شده🥒
⫸ سس مایونز
⫸ آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری🍋🥄
⫸ شوید خشک یا تازه🥦
⫸ پیاز ساطوری شده( من خودم پودر پیاز رو ترجیح میدم)
⫸ پودر پیاز🧄1 قاشق چایخوری
⫸ حریره سیر 1/3قاشق چایخوری
⫸ سس خردل 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ 🍗را به صورت نواری برش بدید و با پیاز خلالی و نمک🧂+فلفل🌶️+پودر سیر🧄 و پاپریکا و کمی روغن زیتون🍾 یا هر نوع روغن مایع مخلوط کرده روشو بپوشونید و حدود 4 ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
مرحله دوم
برای خمیربنیه
تخم مرغ ها🥚+زعفران+نمک+فلفل+پودر سیر و روغن مایع را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا کاملا یکدست شوند. شیر یا آب ولرم 🥛و شکر و خمیرمایه فوری را مخلوط و روی ظرف رو بپوشونید و حدود 5 تا 7 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد.
مرحله سوم
بعد خمیر مایه عمل اومده و ماءالشعیر🍸 رو هم به تخم مرغ ها اضافه🥚 و مخلوط کنید. آرد رو الک کرده و به تدریج به مایه تخم مرغی اضافه و با همزن دستی هم زده و مخلوط کنید تا کاملا باز بشه و هیچ گلوله ای از آرد در خمیر باقی نمونه
مرحله چهارم
غلظت خمیر بنیه باید مثل فرنی باشه. روی ظرف خمیر بنیه را بپوشونید وحدود 1 تا 2 ساعت در محیط آشپزخونه استراحت بدید تا خمیر آماده شده و حباب بزنه. بعد با همزن دستی کمی خمیر رو هم بزنید .حالا خمیر آماده ست.
مرحله پنجم
فیله های 🍗مزه دار شده را یکی یکی داخل آرد سفید بزنید بعد داخل خمیر بنیه بزنید و کمی تکون بدید تا اضافی خمیر بچکه بعد داخل روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت بشه.بعد روی دستمال حوله ای بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
نکته
❌ میتوانید برای افزایش چسبندگی خمیر بنیه به دور مرغ در زمان سرخ شدن،حدود 1 قاشق🥄 از آرد سفید مصرف شده در خمیر را با 1 قاشق نشاسته ذرت🌽 جایگزین کنید(به دلخواه)
خیلی ممنون