طرز تهیه کباب برگ سلطانی زعفرانی خوش طعم و مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه کباب برگ رو آوردیم . یک کباب خیلی خوشمزه که با کمی دقت میتونید اون رو به بهترین نحوه درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کباب برگ
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ راسته گوسفندی 2 عدد
⫸ زعفران دم شده نصف پیمانه
⫸ آب پیاز 1 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ با مخلوط گوشت و مرغ
مرحله اول
ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بعد به صورت خلالی اون رو خرد کنید سپس داخل یک ظرف بریزید و به ان نمک فلفل سیاه را اضافه کنید و تا حد امکان با دست فشار بدید.
مرحله دوم
راسته گوسفندی پاک شده را داخل یک ماهیتابه بزارید پیاز رو به همراه روغن به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از ۳ الی ۴ ساعت گوشت رو از باقی مواد جدا کنید و راسته گوسفندی رو از طول برش بزنید و با پشت چاقو شروع به ضربه زدن کنید تا بافت گوشت تقریباً باز بشه بعد از اینکه بافت گوشت کاملاً باز شد با روی چاقو چند ضربه بزنید تا موقع سرو بشه با چنگال اون رو جدا کرد.
مرحله سوم
در مرحله بعد گوشت را برگردانید و با توجه به سایز دلخواهتون آن را برش بزنید بعد گوشت رو به سیخ بزنید بعد از اینکه گوشت رو به سیخ زدید لبه های گوست را کاملاً با چاقو مرتب کنید.
مرحله چهارم
آب پیاز رو داخل یک ظرف بریزید به آن زعفران و نمک را اضافه کنید و کباب ها را به مدت ۳ و ۴ دقیقه داخل این مخلوط قرار بدید سپس کباب ها رو روی ذغال داغ بپزید برای پخت این کباب اول اون رو روی حرارت بالا قرار بدید تا گوشت خودش رو بگیره وقتی که گوشت مناسب یا یکدست شد دیگه باد نزنید تا گوشت به آرامی مغز پخت بشه ؛ نوش جان