طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی آبدار با گوشت گوسفندی
سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز کباب کوبیده زعفرانی آبدار با گوشت گوسفندی یه غذای اصیل ایرانی که میتونه یکی از گزینه های خوب برای مجالس و مهمونی هاتون باشه با این روش گوشت از روی سیخ نمیریزه لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 9/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده شامل (گوشت🍖 قلوه گاه گوسفند وسردست گوساله) به اندازه برابر نصف نصف
⫸ پیاز ریز خرد شده 4 تا 5 عدد متوسط
⫸ فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
⫸ جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک به 2 قاشق غذاخوری(نمکش اندازه باشد چون تاثیری زیادی داره اگه کم باشد گوشتمون از سیخ میریزد)
مرحله اول
گوشت🍖 چرخ کرده رو باپیاز ریز خورد شده مخلوط میکنیم وخوب مخلوط کنید.نمک وفلفل سیاه وجوش شیرین را هم افزوده و خوب با دست ورز دهید (حدود یک ربع تا بیست دقیقه )
مرحله دوم
روی کاسه سلفون بپیچید و بمدت ۵تا ۶ ساعت بزارید داخل یخچال(در صورت امکان یک شب بزارید بمونه).بعد از یخچال خارج کرده وسیخها رو کمی خیس کنید وگوشت رو به سیخ بکشید(با دست یا به کمک دستگاه پلاستیکی کباب زن)
مرحله سوم
سعی کنید گوشت🍖 رو یک الی دوساعت قبل کباب کردن به سیخ بزنید داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره .اگه جا نشد سلفون بکشید ودر جای خنک بزارید
نکته:
❌ ورزدادن باید بصورت مشت باشه نه چنگ زدن چون چربی گوشت ازش جدا میشه و به بین انگشتان میچسبه پس به صورت مشت زدن باشه.
❌ وقتی گوشتها رو گذاشتید روی منقل سری اول زود بچرخونیدتاهردوطرف خودشو بگیره و از سیخ نریزه .
❌ موقع سیخ کشیدن کنار دستتون آب ولرم باشه و زود زود دستتونو خیس کنید تا چسبندگی گوشت اذیتتون نکنه و راحت به سیخ بکشید.
❌ نمک رو به اندازه بریزید اگه نمکش کم باشه گوشت🍖 چسبندگی لازم رو نخواهد داشت واز سیخ میریزه.