طرز تهیه کباب تابه ایی مرغ مجلسی
سلام به هنرمندهای عزیز سایت آشپزم غذای امروز کباب تابه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مرغ هست که بسیار سالم و راحت وخوشمزه است،با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت مرغ سینه و ران 500 گرم (نصف سینه نصف ران)
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ (کوچک باشه 2 عدد)
⫸ آرد 1 قاشق
⫸ آرد سوخاری 2 قاشق
⫸ زرد چوبه ، فلفل ، نمک 1 قاشق چای خوری پاپریکا
⫸ سیر 4 حبه له شود
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸پودر زنجبیل
⫸ کره در صورت تمایل 30 گرم آب شده
⫸ جعفری ریز خرد شد 150 گرم
⫸ فلفل دلمه 1 عددریز خرد شود
مرحله اول
گوشت مرغ را که بهتره با چرخ گوشت چرخ کنیم یا آماده بصورت بسته بندی دارن (تو میکسر انجام ندید بسیار له میشه) داخل ظرفی میریزیم آرد ، آرد سوخاری ، سیر له شده ، ادویه ها ، زعفران زنجبیل و جعفری بسیار ریز خرد شده و فلفل دلمه بسیار ریز خرد شده (میتونید از چند رنگ فلفل دلمه استفاده کنید) همه را قاطی کرده کمی ورز میدهیم بعد حتما نیم تا 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد باهم مزه داربشه بعد از یخچال در بیارید
مرحله دوم
پیاز رنده شده و آب گرفته که داخل یخچال بود را بهش اضافه کنیم وکمی ورز میدهیم ومیتونیم 30 گرم هم کره آب شده داخلش بریزیم وتابه را گرم وکمی چرب کرده و بعد کباب مرغ را داخل تابه پهن کرده وصاف کرده (اگه به دست می چسبید کمی به دست آب میزنیم) و دورش را هم مرتب کرده و برش میدهیم اول در تابه را میزاریم کمی آب بیندازه بعد درش را باز کرده میزاریم سرخ بشه دیگه در احتیاج نیست بعد برمیگردنیم طرف دیگه هم سرخ بشه.
مرحله سوم
گوجه را هم جدا در کمی روغن سرخ کرده وکمی نمک روش میپاشیم در ظرف سرو می کشیم
نکته:
❌ شعله باید متوسط رو به بالا باشه تا مایمون آب نندازه چون کبابمون خشک میشه
❌ هرطرفشو حدود ده دقیقه سرخ میکنیم بدون اینکه در تابه رو ببندیم
✅ درمان کمر درد
✅ ترمیم شکستگی استخوان و پیشگیری از پوسیدگی مفاصل
✅ جایگزین قرص غضروف ساز