طرز تهیه کدو پلو یا کئی پلا مازندرانی ساده بدون گوشت

طرز تهیه کدو پلو یا کئی پلا مازندرانی ساده بدون گوشتسلام به آشپزان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کدو پلو یا کئی پلا مازندرانی رو آوردیم یک غذای خیلی خوشمزه از شمال کشورمون که در کمترین زمان درست میشه و بسیار مقوی و لذیذه ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی

مواد لازم برای 4 نفر

کدو حلوایی 2 پیمانه

پیاز🧅 1 عدد

برنج 2 پیمانه

نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، زنجبیل ، پودر سیر و دارچین به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

تخم مرغ🥚 2 عدد


مرحله اول

در مرحله اول پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز را داخل آن بریزید و تفت بدید بعد از اینکه پیاز کاملا سرخ شد کنار بگذارید .


مرحله دوم

کدو را به صورت مکعبی خرد کرده بعد با روغن آنها را هم کمی تفت دهید وقتی که کدو کمی تفت خورد ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، زنجبیل ، پودر سیر و دارچین هستند را اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی ادویه ها گرفته بشه .


مرحله سوم

به کدو 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کنید و سپس پیاز داغ رو هم با آنها مخلوط کنید لابه لای برنجی که از قبل آن را پخت و آبکش کردید بریزید بعد برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.