طرز تهیه کله جوش سنتی راحت و خوشمزه با کشک

طرز تهیه کله جوش سنتی راحت و خوشمزه با کشککاربران عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای سنتی رو آوردیم که پر از مواد مغذی مثل کلسیم هست ، آموزش امروز طرز تهیه کله جوش هست .
کله جوش یکی از غذاهای سنتی و فوق العاده محبوب ایرانی است که با طرز تهیه فوری و راحتی که دارد از طرفداران زیادی برخوردار است این غذای سنتی بسیار مقوی و سرشار از کلسیم می باشد ، حتما پیشنهاد میشود برای جلوگیری از پوکی استخوان حتما این غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کله جوش

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ کشک 400 گرم

⫸ گردوی 10 عدد

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ سیر 3 حبه

⫸ نعناخشک 3 قاشق غذاخوری سرپر

⫸ آویشن 1 قاشق مرباخوری

⫸ نمک ( درصورت شورنبودن کشک )،زردچوبه،فلفل سیاه به مقدار لازم

⫸ آب 1 کاسه ونیم

⫸ کره 50 گرم


مرحله اول

ابتدا کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب بشه در این فاصله 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد از اینکه کره آب شد اون رو به کره اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله دوم

وقتی که کمی رنگ پیازها تغییر کرد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید وقتی که عطر سیر بلند شد گردو را به آن اضافه کنید و تفت بدید در آخر ادویه ها رو به همراه نعنای خشک و مقداری آویشن به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .


مرحله سوم

کشک رو با آب رقیق کنید و بعد به مواد اضافه کنید و هم بزنید اگر کشک شور نبود مقداری نمک بریزید و اجازه بدید تا وقتی که کله جوش از دیوارها شروع به جوشیدن کنه وقتی که شروع به جوشیدن کرد زیر حرارت رو خاموش کنید و سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.