طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان فوری و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان هست اگر تا الان غذاهای تکراری با بادمجان درست میکردید بهتون پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بادمجان🍆 4 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 250 گرم
⫸ پیازچه 4 عدد
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوفته بادمجان ترکیه ای با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
در مرحله اول بادمجان ها رو بشورید و خشک کنید سپس برش بزنید ( ولی حواستون باشه که بادمجون خرد نشه ) ، سپس سر و ته بادمجان رو به هم وصل کنید .
مرحله دوم
گوشت چرخ کرده🥩 را به همراه پیازچه و ادویه که شامل نمک🧂 ، فلفل و زردچوبه هست خوب ورز بدید ، گوشت رو وسط بادمجان بریزید بر روی آن را پنیر پیتزا بریزید .
مرحله سوم
بادمجان ها رو داخل ظرف مورد نظرتون بچینید سپس رب گوجه فرنگی و آب را با هم مخلوط کنید بعد داخل ظرفی که بادمجان ها را داخل آن چیدید بریزید سپس ظرف را به مدت 40 دقیقه⏰ داخل فر با دمای 180 درجه🔥 قرار بدید تا با هم بپزند ؛ نوش جان