طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان فوری و خوشمزه

طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان فوری و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان هست اگر تا الان غذاهای تکراری با بادمجان درست میکردید بهتون پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کاسه گوشت و بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان🍆 4 عدد

گوشت چرخ کرده🥩 250 گرم

پیازچه 4 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول بادمجان ها رو بشورید و خشک کنید سپس برش بزنید ( ولی حواستون باشه که بادمجون خرد نشه ) ، سپس سر و ته بادمجان رو به هم وصل کنید .


مرحله دوم

گوشت چرخ کرده🥩 را به همراه پیازچه و ادویه که شامل نمک🧂 ، فلفل و زردچوبه هست خوب ورز بدید ، گوشت رو وسط بادمجان بریزید بر روی آن را پنیر پیتزا بریزید .


مرحله سوم

بادمجان ها رو داخل ظرف مورد نظرتون بچینید سپس رب گوجه فرنگی و آب را با هم مخلوط کنید بعد داخل ظرفی که بادمجان ها را داخل آن چیدید بریزید سپس ظرف را به مدت 40 دقیقه⏰ داخل فر با دمای 180 درجه🔥 قرار بدید تا با هم بپزند ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.