طرز تهیه کته ربی تهرانی با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کته ربی هست.یک غذای خیلی خوشمزه که تو کمترین زمان درست میشه.اگر برای غذا درست کردن وقت زیادی ندارین این آموزش برای شماست.با من همراه باشید.
طرز تهیه کته ربی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 1/5 پیمانه
⫸ گوشت چرخکرده 150 تا 200 گرم
⫸ پیاز 2 عدد متوسط
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نخود فرنگی پخته شده 1 مشت
⫸ نمک ، سماق ، پول بیبر یا پاپریکا ، زردچوبه ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و اون را بشورید و به صورت خلالی خرد کنید حالا یک عدد سیب زمینی را بشورید و آن را پوست بگیرید سپس به صورت خلالی اون رو خرد کنید. حالا یک ماهی تابه روی حرارت قرار بدید بعد داخل اون مقداری کره به همراه روغن بریزید و اجازه بدید تا کره آب بشه.
مرحله دوم
وقتی کره آب شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز عسلی بشه حالا ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیازها اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه وقتی رنگ گوشت عوض شد نوبت اضافه کردن ادویه هاست ادویه هامون که شامل نمک ، سماق پولبیبر یا پاپریکا ، زردچوبه ، پودر سیر و فلفل سیاه هست رو داخل مواد بریزید و تفت بدید.
مرحله سوم
وقتی بوی خامی ادویه ها گرفته شد ۲ قاشق غذاخوری رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه و رنگ آن تغییر کنه. حالا وقتی که بوی خامی رب گرفته شود یک و نیم پیمانه برنج رو که از قبل اون رو شستی به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنیم تا رنگ برنج عوض بشه.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را داخل قابلمه بریزید و به اون آب اضافه کنید تا وقتی که آب به اندازه یک بنده انگشت روی برنج بیاد حالا اجازه بدید تا آب شروع به جوشیدن کنه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد یک مشت نخود فرنگی که اون رو از قبل پختید داخل مواد بریزید. حالا وقتی آب برنج کم شد روی اون رو مرتب کنید و در قابلمه رو بذارید تا برنج دم بکشه.
مرحله پنجم
حالا میریم سراغ سرخ کردن سیب زمینی داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و به مدت ۷ و ۸ دقیقه اجازه بدید تا سیب زمینی ها خوب سرخ بشن سپس آنها را از داخل روغن در بیاید روی دستمال روغن گیر بزارید به عنوان نمک فلفل سیاه و مقداری نعنا خشک بزنید تا طعم بهتری بگیره.نوش جان