طرز تهیه کباب کوبیده سیخی آبدار و بدون ریزش در فر

طرز تهیه کباب کوبیده سیخی آبدار و بدون ریزش در فرسلام به آشپزان👩🏻‍🍳 سایت آشپزم امروز طرز تهیه کباب کوبیده با سیخ چوبی رو آوردیم که پیشنهاد میکنیم از دست ندید ، برای درست کردن این کباب نیازی به ذغال ندارید و میتونید داخل فر اون رو درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه کباب سیخی در فر

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 1 کیلو

پیاز🧅 1 عدد

فلفل🌶️ 2 عدد

زیره و فلفل سیاه هر کدام نصف قاشق چایخوری

نمک🧂 به میزان لازم

پودر فلفل چیلی یا فلفل قرمز 🌶️ و ادویه های دیگه به دلخواه


مرحله اول

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و اون رو رنده کنید و آب آن را خیلی خوب بگیرید بعد به همراه گوشت چرخ کرده🥩 داخل یک ظرف بریزید و به آن فلفل سبزی که از قبل را شستید و خرد کردید اضافه کنید.


مرحله دوم

زیره ، فلفل سیاه ، نمک🧂 ، فلفل قرمز و ادویه ای که دوست دارید را اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و با دست ورز بدید تا یکدست بشه بعد آن را داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

به دستتون آب و یا روغن بزنید و بعد هر مقدار از مواد که دوست دارید بردارید و به سیخ چوبی بزنید و به شکلی که دوست دارید به آن فرم بدید حالا آنها را داخل سینی فر قرار بدید.


مرحله چهارم

روی اون کمی روغن زیتون براش کنید و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار بدید تا رنگ گوشت عوض بشه و کاملاً بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.