طرز تهیه کروکت سیب زمینی پنیری بدون جعفری
سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه کراکت سیب زمینی. کراکت رو هم میتونید به عنوان یک وعده غذایی و هم میتونید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه داخل مهمونی ها و جشن هاتون استفاده کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
طرز تهیه کراکت سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 4 عدد سیب زمینی سایز متوسط ابپز
⫸ 1 مشت پنیر پیتزا رنده شده
⫸ 1 تخم مرغ
⫸ مقداری ارد سوخاری
⫸ کمی روغن برای سرخ کردن
⫸ ادویه ها نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و پودر اویشن، نمک وزردچوبه اش 1 قاشق چای خوری بقیه نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
برای شروع چهار عدد سیب زمینی متوسط رو بشورید و سپس داخل قابلمه بریزید و به همراه آب بزارید که بجوشه و آب پز بشه بعد از پخت سیب زمینی ها رو از داخل ظرف دربیارید و زیر آب سرد بگیرید تا پوست اون راحت کنده بشه.حالا سیب زمینی هارو پوست بگیرید و داخل ظرفی بزارید و اون هارو پوره کنید.
مرحله دوم
حالا یک مشت پنیر پیتزا به علاوه ادویه هامون که شامل نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر پودر آویشن هست رو اضافه کنید و خوب با قاشق مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست بشه.بعد با دست چند دقیقه ورز بدید و به اندازه مورد نظرتون از مواد بردارید و به اون شکل بدید.
مرحله سوم
حالا داخل ظرف یک عدد تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و داخل ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید حالا کراکت هارو یک بار داخل تخم مرغ و یک بار داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام اطراف کراکت به پودر سوخاری آغشته بشه.
مرحله چهارم
حالا داخل ماهیتابه ای روغن بریزید تا داغ بشه سپس کراکت هاتون رو سرخ کنید.بعد از اینکه سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافه اون گرفته بشه. نوش جان