طرز تهیه کرپ پیتزایی رستورانی فوری با سوسیس و سبزیجات
دوستان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه کرپ پیتزایی رو آوردیم یک پیشنهاد عالی که میتونید اون رو با مواد دلخواه تهیه و میل نمایید .
کرپ پیتزایی را میتوان در وعده های مختلف غذایی از جمله ناهار ، شام ، عصرانه و همچنین وعده افطار تهیه و سرو کرد ؛ کرپ معمولا با مواد میانی دلخواه در طعم های مختلف از جمله کرپ انبه ، کرپ گوشت و قارچ و …
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کرپ پیتزایی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ تخم مرغ 5 عدد
⫸ نمک و ادویه به مقدار لازم
⫸ سوسیس 1 عدد
⫸ فلفل دلمه رنگی 1 عدد
⫸ کرفس 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی 1 عدد
⫸ شوید 1 مشت
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری بقچه ای بدون فر
مرحله اول
ابتدا سوسیس رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز آن را خرد کنید و اون رو داخل یک ظرف گود بریزید سپس 1 عدد فلفل دلمه ای را هم خوب بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به سوسیس اضافه کنید .
مرحله دوم
کرفس را هم به صورت نگینی خرد کنید و به سوسیس و فلفل دلمه ای اضافه کنید در آخر 1 عدد گوجه فرنگی رو هم خوب بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنی، شوید رو هم خورد کنید و اضافه کنید .
مرحله سوم
5 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید به آن 1 لیوان آرد را اضافه کنید بعد 1 لیوان شیر رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه سپس تخم مرغ را هم به بقیه مواد که خرد کردید اضافه کنید و در آخر آن نمک و ادویه دلخواهتون رو بزنید .
مرحله چهارم
داخل یک ماهیتابه رو با کمی روغن چرب کنید و بعد یک ملاقه از مواد بردارید و آن را داخل ماهیتابه بریزید وقتی که یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ بشه و روی قسمتی که سرخ شده پنیر پیتزا بریزید و بعد کرپ رو از وسط تا بزنید و بعد آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و داخل ظرف قرار بدید ؛ نوش جان