طرز تهیه کرپ پیتزایی رستورانی فوری با سوسیس و سبزیجات

طرز تهیه کرپ پیتزایی رستورانی فوری با سوسیس و سبزیجاتدوستان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه کرپ پیتزایی رو آوردیم یک پیشنهاد عالی که میتونید اون رو با مواد دلخواه تهیه و میل نمایید .
کرپ پیتزایی را میتوان در وعده های مختلف غذایی از جمله ناهار ، شام ، عصرانه و همچنین وعده افطار تهیه و سرو کرد ؛ کرپ معمولا با مواد میانی دلخواه در طعم های مختلف از جمله کرپ انبه ، کرپ گوشت و قارچ و …
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کرپ پیتزایی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد 1 لیوان

شیر 1 لیوان

تخم مرغ 5 عدد

نمک و ادویه به مقدار لازم

سوسیس 1 عدد

فلفل دلمه رنگی 1 عدد

کرفس 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

شوید 1 مشت

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا سوسیس رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز آن را خرد کنید و اون رو داخل یک ظرف گود بریزید سپس 1 عدد فلفل دلمه ای را هم خوب بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به سوسیس اضافه کنید .


مرحله دوم

کرفس را هم به صورت نگینی خرد کنید و به سوسیس و فلفل دلمه ای اضافه کنید در آخر 1 عدد گوجه فرنگی رو هم خوب بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنی، شوید رو هم خورد کنید و اضافه کنید .


مرحله سوم

5 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید به آن 1 لیوان آرد را اضافه کنید بعد 1 لیوان شیر رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه سپس تخم مرغ را هم به بقیه مواد که خرد کردید اضافه کنید و در آخر آن نمک و ادویه دلخواهتون رو بزنید .


مرحله چهارم

داخل یک ماهیتابه رو با کمی روغن چرب کنید و بعد یک ملاقه از مواد بردارید و آن را داخل ماهیتابه بریزید وقتی که یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ بشه و روی قسمتی که سرخ شده پنیر پیتزا بریزید و بعد کرپ رو از وسط تا بزنید و بعد آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و داخل ظرف قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.