طرز تهیه کشمش پلو سمنانی مجلسی با مرغ

طرز تهیه کشمش پلو سمنانی مجلسی با مرغسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای پرطرفدار سمنانی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره. آموزش امروز طرز تهیه کشمش پلو سمنانی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کشمش پلو سمنانی

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 پيمانه

ران مرغ 1 عدد

سينه مرغ 1/2

پياز 2 عدد

لپه 1 پيمانه

كشمش 1 پيمانه

زعفران 4 قاشق غذاخوری

كره 20 گرم

پاپريكا ، پودر سير ، زرد چوبه ، فلفل سياه و تخم گشنيز 1 قاشق چایخوری

نمك به مقدار لازم


مرحله اول

دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت خلالی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را داخل ماهیتابه بریزید و مقداری تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد مرغ ها را روی پیازها بچینید.


مرحله دوم

بعد ادویه ها که شامل پاپريكا ، پودر سير ، زرد چوبه ، فلفل سياه ، تخم گشنيز و نمک هست روی مواد بریزید و اجازه بدید تا کمی مواد سرخ بشه.وقتی که پیاز کمی آب انداخت و ادویه ها ‏به خورد مرغ رفتند آب جوش را بریزید و اجازه بدید تا مرغ بپزه.


مرحله سوم

حالا یک پیمانه لپه و یک پیمانه کشمش را داخل ظرف بریزید بعد یک پیمانه آب به آنها اضافه کنید و بزارید تا خیس بخورن ، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد مابقی پیاز ها رو به خوبی سرخ کنید تا وقتی که طلایی رنگ بشه.


مرحله چهارم

پیاز را داخل ماهیتابه در بیارید و کنار بذارید حالا مرغ رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید بعد به آن نمک اضافه کنید تا به مدت نیم ساعت بپزه بعد از اینکه پخت مرغ کامل شد آن را از داخل آب خارج کنید و خوب ریش ریش کنید.


مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد لپه را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید سپس کشمش رو به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله ششم

وقتی که کمی تفت خورد مرغ ریش ریش شده رو به همراه پیاز سرخ شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، زعفران دم شده را اضافه کنید و مواد رو کنار بذارید.


مرحله هفتم

برنجی که از قبل به مدت یک ساعت خیس کردید رو داخل یک قابلمه بریزید بر روی آن آب جوش بریزید و بذارید تا برنج کمی بپزه و بعد برنج را آبکش کنید.


مرحله هشتم

داخل قابلمه موردنظرتون مقداری روغن بریزید و بعد ته دیگ موردنظرتون رو بچینید سپس یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید سپس یک لایه از مواد بریزید و روی اون دارچین و زیره بپاشید سپس یک لایه برنج بریزید و این مراحل را تکرار کنید تا وقتی که قابلمه پر بشه و در قابلمه رو بذارید تا برنج مدت ۴۵ دقیقه دم بکشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.