طرز تهیه خوراک دل مرغ و قارچ با سس مخصوص
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک خوراک خیلی خوشمزه رو آوردیم که بسیار مقوی و طرفدار های زیادی داره. آموزش امروز طرز تهیه خوراک دل مرغ با سس مخصوص هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خوراک دل مرغ با سس مخصوص
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ دل مرغ 300 گرم
⫸ پياز متوسط 1 عدد
⫸ سير 3 حبه
⫸ آب جوش 2 ليوان
⫸ قارچ 5 الی 6 عدد
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ خامه 100 گرم
⫸ شير 1 ليوان
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه واویشکای مرغ با سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی آن را خورد کنید سپس دل مرغ رو پاک کنید و به خوبی بشوریید ، پیاز رو به همراه مقداری روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و با هم تفت بدهید.
مرحله دوم
سه حبه سیر رنده شده به اون اضافه کنید و کمی با هم تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد و عطر سیر در اومد دل مرغ را اضافه کنید و با حرارت بالا بزارید تا سرخ بشن.
مرحله سوم
وقتی که مرغ سرخ شد به آن دو لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارید تا یک ساعت بپزه در این مدت ۶ الی ۵ عدد قارچ رو خوب بشورید و بعد به صورت اسلایسی اون رو خورد کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغ کامل پخت قارچ رو به همراه نمک و فلفل به اون اضافه کنید ، یک قاشق آرد رو با کمی آب خوب مخلوط کنید و بعد به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
در آخر خامه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملاً داخل مواد باز بشه بعد یک لیوان شیر رو اضافه کنید و بگذارید تا مواد ۵ دقیقه بجوشه و به غلظت مناسب برسد بعد آن را داخل ظرف سرو بچینید ؛ نوش جان