طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی با گوشت چرخ کرده
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای بسیار ساده و خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا اون رو دوست خواهید داشت. آموزش امروز طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی این غذا متعلق به استان کردستان شهر سنندج است و با مواد محدود و در دسترسی تهیه میشود با طعم لذیذی که دارد با یکبار امتحان برای همیشه مشتری پروپاقرص این غذای سنتی خواهید شد . با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت چرخکرده 250 گرم
⫸ تره 4 لیوان
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سیب زمینی پلوی کرمانشاهی با ادویه مخصوص
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی روغن داغ شد پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه.
مرحله دوم
وقتی که پیاز کاملا سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه رو به همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله سوم
بعد از اینکه گوشت کاملاً رنگ گرفت تره هارو به صورت نگینی خرد کنید سپس به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید بعد در ماهیتابه رو بذارید و اجازه بدید تا به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کاملا پخت آن را از داخل ماهیتابه خارج کنید و داخل ظرف سرو بریزید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید ؛ نوش جان