طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی با گوشت چرخ کردهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای بسیار ساده و خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا اون رو دوست خواهید داشت. آموزش امروز طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی این غذا متعلق به استان کردستان شهر سنندج است و با مواد محدود و در دسترسی تهیه میشود با طعم لذیذی که دارد با یکبار امتحان برای همیشه مشتری پروپاقرص این غذای سنتی خواهید شد .  با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه خوراک قیمه کورگ سنندجی

مواد لازم برای 2 نفر

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

تره 4 لیوان

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی روغن داغ شد پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه.


مرحله دوم

وقتی که پیاز کاملا سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه وقتی رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه رو به همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت کاملاً رنگ گرفت تره هارو به صورت نگینی خرد کنید سپس به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید بعد در ماهیتابه رو بذارید و اجازه بدید تا به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه.


مرحله چهارم

بعد از اینکه کاملا پخت آن را از داخل ماهیتابه خارج کنید و داخل ظرف سرو بریزید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.