طرز تهیه خورش نخود آله کاشانی

طرز تهیه خورش نخود آله کاشانیسلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه خورش نخود آله کاشانی هست امروز ميخوايم با هم یک خورش خوشمزه از شهر کاشان رو درست کنیم مارو همراهی کنید با این آموزش مرحله به مرحله.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 120
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت خورشتي 🥩 نيم كيلو

نخود 1/5پيمانه

رب گوجه فرنگي 🍅 2_3 قاشق غذاخوری

ليمو عماني 3 عدد

پياز 🧅 1 عدد درشت

زعفران 1/2 قاشق چایخوری

سيب زميني خلال شده 🥔 و سرخ شده براي تزيين

گلاب 1 قاشق سوپخوری🥄

پودر هل 1 قاشق چایخوری🥄

دارچين 1 قاشق چایخوری🥄

نمك🧂 فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم


مرحله اول

ابتدا پياز 🧅 نگيني را در روغن تفت داده سپس گوشت 🥩 اضافه شده و كمي با پياز تفت ميخورد سپس ادويه ها به گوشت اضافه شده و با مواد ديگر مخلوط ميشوند.


مرحله دوم

سپس نخودي كه از قبل خيس خورده و پوست آن گرفته شده و هر نخود به دوقسمت شده به باقي مواد اضافه ميشود.


مرحله سوم

در نهايت رب گوجه 🍅 اضافه شده و بعد از كمي تفت دادن به مقدار لازم آب به خورش اضافه شده تا خورشت تقريبا بپزد. در انتهاي پخت زعفران و گلاب افزوده ميشود. براي روي خورشت از سيب زميني خلالي سرخ شده 🥔 استفاده ميشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.