طرز تهیه خورش آلوچه ماهی جنوبی مجلسی و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش آلوچه ماهی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خورش آلوچه ماهی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آلوچه 1 پیمانه
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ رب انار 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ زردچوبه به مقدار لازم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ ماهی فیله بدون استخوان 200 گرم
⫸ آرد به مقدار لازم
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ پودر سیر به مقدار لازم
⫸ دارچین به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ته چین ماهی با ماهی شیر لذیذ و مجلسی
مرحله اول
اول از همه برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا آلوچه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید ، تا آلوچهها خیس بخورند و نرم شوند.
مرحله دوم
در این فاصله پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.وقتی روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک شود.
مرحله سوم
وقتی که پیاز سبک شد ، به آن زردچوبه و رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، تا بوی خامی رب به صورت کامل گرفته شود و سرخ شود.
مرحله چهارم
آلوچههایی که تا الان نرم شدهاند به همراه آبی که در اون بودهاند ، به پیاز اضافه کنید و اگر نیاز بود به مواد مقداری آب هم اضافه کنید. بعد حرارت را کم کنید و زمان بدید ، تا آلوچهها خوب پخته و له شوند.
مرحله پنجم
در فاصله پختن آلوچهها ، ماهیها رو به صورت مکعبی خرد کرده و کنار بزارید. حالا داخل یک ظرف آرد بریزید و به آن فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، پودر سیر و نمک رو اضافه کنید.
مرحله ششم
تمامی مواد را مخلوط کنید تا ادویهها به خورد آرد بروند. بعد ماهیهایی که به صورت مکعبی خرد کردید ، را داخل این ترکیب بذارید و اونها رو کامل به آرد آغشته کنید.
مرحله هفتم
داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، ماهیها رو درون آن بچینید و اونها را به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه ماهیها سرخ شد ، اونها را از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بزارید.
مرحله هشتم
آلوچههای پخته شده رو با یک قاشق یا گوشتکوب برقی به صورت کامل له کنید و بعد هستههای آلوچه را از داخل خورش بیرون بیاورید. بعد به خوش رب انار و شکر رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. زمان بدید تا خورش به صورت کامل جا بیفتد و روغن بیندازد.
مرحله نهم
بعد از اینکه خورش جا افتاد ، اون رو داخل ظرفهای سرو بچینید و ماهیهای سرخ شده را روی آن قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه ماهیهای شما خوشمزهتر باشد ، بعد از اینکه اونها را به ترکیب آرد آغشته کردید ، درون آرد سوخاری قرار بدید و بعد سرخ کنید.
◉ برای اینکه طعم بهتری رو تجربه کنید ، بهتر است که قبل از پخت ماهیها اونها را با آبلیمو ، پیاز و هر چیزی که دوست دارید مزهدار کنید.
◉ در صورت تمایل میتوانید شکر را از مواد اولیه حذف کنید و به خورش آب لیمو اضافه کنید تا ترشتر باشد.