طرز تهیه خورش آلوچه ماهی جنوبی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورش آلوچه ماهی جنوبی مجلسی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خورش آلوچه ماهی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه خورش آلوچه ماهی

مواد لازم برای 4 نفر

آلوچه 1 پیمانه

رب 2 قاشق غذاخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری

رب انار 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

ماهی فیله بدون استخوان 200 گرم

آرد به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم


مرحله اول

اول از همه برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا آلوچه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید ، تا آلوچه‌ها خیس بخورند و نرم شوند.


مرحله دوم

در این فاصله پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.وقتی روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک شود.


مرحله سوم

وقتی که پیاز سبک شد ، به آن زردچوبه و رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، تا بوی خامی رب به صورت کامل گرفته شود و سرخ شود.


مرحله چهارم

آلوچه‌هایی که تا الان نرم شده‌اند به همراه آبی که در اون بوده‌اند ، به پیاز اضافه کنید و اگر نیاز بود به مواد مقداری آب هم اضافه کنید. بعد حرارت را کم کنید و زمان بدید ، تا آلوچه‌ها خوب پخته و له شوند.


مرحله پنجم

در فاصله پختن آلوچه‌ها ، ماهی‌ها رو به صورت مکعبی خرد کرده و کنار بزارید. حالا داخل یک ظرف آرد بریزید و به آن فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، پودر سیر و نمک رو اضافه کنید.


مرحله ششم

تمامی مواد را مخلوط کنید تا ادویه‌ها به خورد آرد بروند. بعد ماهی‌هایی که به صورت مکعبی خرد کردید ، را داخل این ترکیب بذارید و اون‌ها رو کامل به آرد آغشته کنید.


مرحله هفتم

داخل یک ماهیتابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، ماهی‌ها رو درون آن بچینید و اون‌ها را به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه ماهی‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و کنار بزارید.


مرحله هشتم

آلوچه‌های پخته شده رو با یک قاشق یا گوشتکوب برقی به صورت کامل له کنید و بعد هسته‌های آلوچه را از داخل خورش بیرون بیاورید. بعد به خوش رب انار و شکر رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. زمان بدید تا خورش به صورت کامل جا بیفتد و روغن بیندازد.


مرحله نهم

بعد از اینکه خورش جا افتاد ، اون رو داخل ظرف‌های سرو بچینید و ماهی‌های سرخ شده را روی آن قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه ماهی‌های شما خوشمزه‌تر باشد ، بعد از اینکه اون‌ها را به ترکیب آرد آغشته کردید ، درون آرد سوخاری قرار بدید و بعد سرخ کنید.
برای اینکه طعم بهتری رو تجربه کنید ، بهتر است که قبل از پخت ماهی‌ها اون‌ها را با آبلیمو ، پیاز و هر چیزی که دوست دارید مزه‌دار کنید.
در صورت تمایل می‌توانید شکر را از مواد اولیه حذف کنید و به خورش آب لیمو اضافه کنید تا ترش‌تر باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.