طرز تهیه خورش انار بیج گیلانی مجلسی

طرز تهیه خورش انار بیج گیلانی مجلسیسلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز اومدیم با آموزش اناربیج دلبر گیلانی که قول میدم اگه یه بار بخورید عاشقش بشید با من همراه باشید و با پخت این غذا سفره هاتون رو رنگی تر کنید.

درجه سختی: 5.5/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت 🥩 چرخ شده 250 گرم

گردوی آسیاب شده 200 گرم

آب غوره یا اب انار 1 لیوان

رب انار 3 قاشق غذاخوری

سبزی 🥦 (تره،جعفری) 200 گرم

سبزی معطر🥦 (نعنا،خالواش،چوچاق یا گشنیز) 50 گرم

گلپر 1 قاشق مرباخوری

نمک 🧂 و فلفل و زرچوبه به میزان لازم


مرحله اول

گردو اسیاب شده رو با مقدار کمی روغن و رب انار و نمک 🧂 و فلفل و زرچوبه تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفته یک پیمانه 🥄 اب انار یا اب غوره رو با یک پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم با حرارت متوسط تا گردو و ترشی جوش بخوره.


مرحله دوم

سبزی 🥦 رو بعد از خرد کردن حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوری 🥄کنار میگذاریم و باقیه رو با زرچوبه و روغن تفت میدیم تا کمی سرخ بشه. سبزی سرخ شده رو هم به خورش اضافه و حرارت رو کم میکنیم.


مرحله سوم

گوشت🥩 چرخ شده به همراه پیاز رنده شده 🧅 و اب گرفته شده و سبزی خرد شده معطر و با کمی زرچوبه و نمک خوب ورز میدهیم اندازه گردوی کوچک با دست گلوله کرده و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم تا دورشون تغییر رنگ بده ،قلقلی ها رو به خورش اضاف میکنیم و برای اینکه کوفته ها 🧆 وا نره درب قابلمه رو نمیزنیم.


مرحله چهارم

بعداز گرفته شدن اب سبزی ها سپس به خورش🥘 اضاف میکنیم.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.