طرز تهیه خورش انار بیج گیلانی مجلسی
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز اومدیم با آموزش اناربیج دلبر گیلانی که قول میدم اگه یه بار بخورید عاشقش بشید با من همراه باشید و با پخت این غذا سفره هاتون رو رنگی تر کنید.
درجه سختی: 5.5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت 🥩 چرخ شده 250 گرم
⫸ گردوی آسیاب شده 200 گرم
⫸ آب غوره یا اب انار 1 لیوان
⫸ رب انار 3 قاشق غذاخوری
⫸ سبزی 🥦 (تره،جعفری) 200 گرم
⫸ سبزی معطر🥦 (نعنا،خالواش،چوچاق یا گشنیز) 50 گرم
⫸ گلپر 1 قاشق مرباخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
مرحله اول
گردو اسیاب شده رو با مقدار کمی روغن و رب انار و نمک 🧂 و فلفل و زرچوبه تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفته یک پیمانه 🥄 اب انار یا اب غوره رو با یک پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم با حرارت متوسط تا گردو و ترشی جوش بخوره.
مرحله دوم
سبزی 🥦 رو بعد از خرد کردن حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوری 🥄کنار میگذاریم و باقیه رو با زرچوبه و روغن تفت میدیم تا کمی سرخ بشه. سبزی سرخ شده رو هم به خورش اضافه و حرارت رو کم میکنیم.
مرحله سوم
گوشت🥩 چرخ شده به همراه پیاز رنده شده 🧅 و اب گرفته شده و سبزی خرد شده معطر و با کمی زرچوبه و نمک خوب ورز میدهیم اندازه گردوی کوچک با دست گلوله کرده و در تابه با مقداری روغن تفت میدهیم تا دورشون تغییر رنگ بده ،قلقلی ها رو به خورش اضاف میکنیم و برای اینکه کوفته ها 🧆 وا نره درب قابلمه رو نمیزنیم.
مرحله چهارم
بعداز گرفته شدن اب سبزی ها سپس به خورش🥘 اضاف میکنیم.