طرز تهیه خورش انار مسما مجلسی
سلام👨🏻🍳 خدمت شما همراهان همیشگی سایت آشپزم. غذای امروز خورش انار مسما هست این غذای عالی و پرطرفدار گیلانی ، طعم ملسی داره و بسیار لذیذ و خوشمزه اس و میتونه گزینه خوبی برای مجالستون باشه لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 2.5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ🍗 نصف 1 عدد
⫸ انار دانه شده ۲ عدد
⫸ پیاز 🧅 ۱ عدد
⫸ رب انار ۳ قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂، روغن به میزان لازم
⫸ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
⫸ گلپر ۱ قاشق چایخوری
⫸ فلفل 🌶️ نصف قاشق چایخوری
⫸ در صورت تمایل شکر و زعفران به میزان لازم
مرحله اول
مرغ 🍗 را تکه کنید و با کمی آب انار و نمک و فلفل مزه دار کرده بعد از 1 ساعت آن را کمی سرخ کنید. پیاز 🧅 را خلالی کنید و در روغنی که مرغ 🍗 را سرخ کرده اید تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله دوم
رب گوجه 🍅 در صورت دلخواه و کمی از دانه انار و ادویه ها را به پیاز 🧅 اضافه کنید.
مرحله سوم
مرغ ها 🍗 را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. یک پیمانه آب روی مرغ ها بریزید تا بجوش آید و پس از جوشیدن آب، درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید تا مرغ بپزد (45 دقیقه تا یک ساعت)
مرحله چهارم
در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران و بقیه دانه های انار را اضافه کنید. دقت کنید این خورش غلیظ است پس باید آب آن تقریبا کشیده شود و تنگ آب باشد.
نکته:
❌ میتونید مرغ رو به صورت درسته سرخ کنید اما از شب قبل مرغ 🍗 رو با نمک و فلفل و آب انار مزه دار کنید.
❌ چاشنی انار مسما ترکیبی از رب گوجه🍅 ، دانه های انار ، رب انار و زعفرانه اما میتونید در صورتی که آب انار موجود ندارید از آب پرتقال 🍊 استفاده کنید.