طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و جا افتادهسلام همراهان سایت آشپزم 👨🏻‍🍳. با اومدن بهار🌸 چغاله میاد تو بازار امروز. برای شما یک خورش خوشمزه با این چغاله بادام ترش درست میکنم امیدوارم خوشتون بیاد با من همراه باشید.

درجه سختی: 9/10

زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

‎چغاله بادام 700 گرم

‎گوشت گوسفندي خورشتي 🍖 700 گرم

‎نعنای سرخ شده🥦 150 گرم

‎جعفری سرخ شده 400 گرم

‎پیاز بزرگ🧅 2 عدد

سير🧄 3 حبه

‎زردچوبه 1 قاشق چایخوری

‎آب لیموترش🍋 و آب غوره 1/2 فنجان

نمک 🧂 و فلفل به میزان لازم

روغن كنجد🍾 به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا پیازهای خلال شده 🧅 را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. بعد از سبك شدن پیازداغ، سير را اضافه نموده 🧄 و بعد زردچوبه را هم تفت دهيد.


مرحله دوم

قطعات گوشت خورشتي🍖 را نیز تفت داده و سپس چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.


مرحله سوم

بعد از مرحله تفت دادن سبزي 🥦 را نيز اضافه نموده و بعد از مخلوط شدن كامل مواد 5 لیوان آب در قابلمه بریزید.


مرحله چهارم

نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم🧂 اضافه کنید.حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند.


مرحله پنجم

پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد بگذارید خورش جا بیفتد. سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید.


مرحله ششم

این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آب غوره 🍋 باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید.


نکته:

❌ میتونید جای گوشت از مرغ 🍗 استفاده کنید.
❌ به جای آبغوره میشه از رب انار یا رب آلوچه استفاده کرد.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.