طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشتسلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم👨🏻‍🍳 امروز آموزشِ یکی از خوشمزه ترین خورشت های بهاریه که پیشنهاد میکنم تا فصل گوجه سبز 🍈هست حتما این خورشتِ خوشمزه رو امتحان کنید، عالیه طعمش با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 90دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوساله 🍖 یا گوسفندی 400 گرم یا چهار تیکه ران مرغ🍗

گوجه سبز🍈 نیم کیلو

پیاز 🧅 1 عدد بزرگ

نعناع 100 گرم

جعفری🥦 400 گرم

نمک🧂؛ فلفل؛زردچوبه به میزان لازم

آبلیمو🍋 یا آبغوره به میزان لازم(دلخواه)

زعفران 1 قاشق غذاخوری🥄


مرحله اول

پیاز 🧅 رو نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت میدیم🥄؛ بعد گوشت🍖 رو که مکعبی خرد کردیم بهش اضافه میکنیم( من با مرغ درست کردم) همراه با 1 قاشق زعفران ( میتونید زعفرون رو حذف کنید).


مرحله دوم

خوب که تفت خورد پونصد گرم سبزی ای 🥦رو که داشتیم؛ میشوریم ریز خرد میکنیم و جدا داخل یه ماهیتابه سرخش میکنیم ( حتما جعفری باید اندازه ش چهاربرابر نعنا باشه تا خورش شما تلخ نشه) وبعد به خورش اضافه میکنیم و به مقدار نیاز داخلش آب ریخته و اجازه میدیم گوشت بپزه و خورش مون جابیفته.


مرحله سوم

نیم ساعت آخر هم نمک🧂 وفلفل و گوجه سبز 🍈رو ( گوجه سبز خیلی زود میپزه پس زودتر اضافه نکنید به خورش) اضافه کرده و خورش بینظیر ما آماده ست. این خورش به خاطر داشتن گوجه سبز🍈 خودش ترشه ولی نسبت به ذائقه میتونید درآخر باز آبلیمو 🍋 یا آبغوره داخلش بریزید برای چاشنی.


نکته:

❌ گوجه سبزها 🍈 رو زیادتر از 20 دقیقه اینا نذارید بپزن چون له میشن.
❌ به جای گوشت🍖 میتونید‌ سینه مرغ خرد شده🍗 استفاده کنید.
❌ به جای آبغوره یا آب‌نارنج میتونید گرده غوره یا گرده لیمو🍋 بریزید.
❌ بعضیا دو سه حبه سیر 🧄هم میریزن، ولی من نریختم.اگه شما دوست داشتید میتونید اضافه کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.