طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت
سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم👨🏻🍳 امروز آموزشِ یکی از خوشمزه ترین خورشت های بهاریه که پیشنهاد میکنم تا فصل گوجه سبز 🍈هست حتما این خورشتِ خوشمزه رو امتحان کنید، عالیه طعمش با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت گوساله 🍖 یا گوسفندی 400 گرم یا چهار تیکه ران مرغ🍗
⫸ گوجه سبز🍈 نیم کیلو
⫸ پیاز 🧅 1 عدد بزرگ
⫸ نعناع 100 گرم
⫸ جعفری🥦 400 گرم
⫸ نمک🧂؛ فلفل؛زردچوبه به میزان لازم
⫸ آبلیمو🍋 یا آبغوره به میزان لازم(دلخواه)
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری🥄
مرحله اول
پیاز 🧅 رو نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت میدیم🥄؛ بعد گوشت🍖 رو که مکعبی خرد کردیم بهش اضافه میکنیم( من با مرغ درست کردم) همراه با 1 قاشق زعفران ( میتونید زعفرون رو حذف کنید).
مرحله دوم
خوب که تفت خورد پونصد گرم سبزی ای 🥦رو که داشتیم؛ میشوریم ریز خرد میکنیم و جدا داخل یه ماهیتابه سرخش میکنیم ( حتما جعفری باید اندازه ش چهاربرابر نعنا باشه تا خورش شما تلخ نشه) وبعد به خورش اضافه میکنیم و به مقدار نیاز داخلش آب ریخته و اجازه میدیم گوشت بپزه و خورش مون جابیفته.
مرحله سوم
نیم ساعت آخر هم نمک🧂 وفلفل و گوجه سبز 🍈رو ( گوجه سبز خیلی زود میپزه پس زودتر اضافه نکنید به خورش) اضافه کرده و خورش بینظیر ما آماده ست. این خورش به خاطر داشتن گوجه سبز🍈 خودش ترشه ولی نسبت به ذائقه میتونید درآخر باز آبلیمو 🍋 یا آبغوره داخلش بریزید برای چاشنی.
نکته: