طرز تهیه خورش هویج پسته مجلسی
سلام 👨🏻🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم امروز با آموزش خورش هویج 🥕 پسته مجلسی اومدم خورشت هویج و پسته، یکی از غذاهای محلی دامغان است که محبوبیت و شهرت فراوانی در سراسر کشور دارد. با من همراه باشبد.
درجه سختی: 9/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ 🍗 ٤٠٠ گرم
⫸ خلال هويج 🥕 ٣٠٠ گرم
⫸ خلال پسته 3 قاشق غذاخوری
⫸ پياز 🧅 سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم كرده 1 قاشق غذاخوری
⫸ شكر 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب گوجه فرنگي 🍅 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره 2 قاشق غذاخوری🥄
⫸ روغن، نمك🧂، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
مرحله اول
هويج ها 🥕 را با كمي روغن تفت میدهیم. در يك ظرف مناسب پياز داغ 🧅 و كمي روغن با هم روي حرارت قرار گرفته بعد مرغ 🍗 به همراه ادويه جات و شكر و كمي زعفران اضافه شده و اجازه ميدهيد تا مرغ كمي سرخ شود.
مرحله دوم
سپس رب گوجه 🍅 افزوده شده و هويج 🥕 هم به اين تركيب اضافه ميشود. حال دو قاشق خلال پسته به باقي مواد اضافه كرده ويك ليتر آب تا خورشت آماده شود و اجازه ميدهيد مرغ 🍗 بپزد.
مرحله سوم
در بيست دقيقه آخر پخت، آبغوره و نمك 🧂 و كمي زعفران به خورش 🥘 اضافه ميشود.
مرحله چهارم
در ظرف پذیرایی خورشت را با كمي خلال پسته و پياز 🧅 سرخ شده تزيين كنيد.