طرز تهیه خورش هویج پسته مجلسی

طرز تهیه خورش هویج پسته مجلسیسلام 👨🏻‍🍳 به شما عزیزان سایت آشپزم امروز با آموزش خورش هویج 🥕 پسته مجلسی اومدم خورشت هویج و پسته، یکی از غذاهای محلی دامغان است که محبوبیت و شهرت فراوانی در سراسر کشور دارد. با من همراه باشبد.

درجه سختی: 9/10

زمان پخت: 120
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 🍗 ٤٠٠ گرم

خلال هويج 🥕 ٣٠٠ گرم

خلال پسته 3 قاشق غذاخوری

پياز 🧅 سرخ شده 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم كرده 1 قاشق غذاخوری

شكر 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگي 🍅 2 قاشق غذاخوری

⫸ آبغوره 2 قاشق غذاخوری🥄

روغن، نمك🧂، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم


مرحله اول

هويج ها 🥕 را با كمي روغن تفت میدهیم. در يك ظرف مناسب پياز داغ 🧅  و كمي روغن با هم روي حرارت قرار گرفته بعد مرغ 🍗 به همراه ادويه جات و شكر و كمي زعفران اضافه شده و اجازه ميدهيد تا مرغ كمي سرخ شود.


مرحله دوم

سپس رب گوجه 🍅 افزوده شده و هويج 🥕 هم به اين تركيب اضافه ميشود. حال دو قاشق خلال پسته به باقي مواد اضافه كرده ويك ليتر آب تا خورشت آماده شود و اجازه ميدهيد مرغ 🍗 بپزد.


مرحله سوم

در بيست دقيقه آخر پخت، آبغوره و نمك 🧂 و كمي زعفران به خورش 🥘 اضافه ميشود.


مرحله چهارم

در ظرف پذیرایی خورشت را با كمي خلال پسته و پياز 🧅 سرخ شده تزيين كنيد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.