طرز تهیه خورش کدو بادمجان یا بورانی بادمجان سنندجی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای معروف کردی رو آوردیم که شباهت زیادی به خورش بادمجان داره. آموزش امروز طرز تهیه خورش کدو بادمجان سنندجی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خورش کدو بادمجان سنندجی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ گوشت چرخ شده 300 گرم
⫸ پياز 1 عدد
⫸ كدو سبز 3 عدد
⫸ بادمجان 3 عدد
⫸ گوجه 2 عدد
⫸ چوب دارچين 2 الی 3 تكه
⫸ پودر دارچين 1 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره 5 الی 6 قاشق غذاخوری
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش بادمجان ساده بدون گوشت
مرحله اول
یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید حالا کدو و بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش بزنید دو عدد گوجه رو خوب بشورید و بعد به صورت اسلایسی و درشت آن را خورد کنید.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد پیاز را به آن اضافه کنید و کمی که پیاز سبک شد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وقتی که عطر سیر بلند شد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به همراه چوب دارچین اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا بوی خامی ادویه ها که گرفته شده یک قاشق غذاخوری رب گوجه رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا آب جوش را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا خورش بپزه و جا بیفته ، داخل یک ظرف دیگر مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها و کدو ها رو داخل روغن سرخ کنید.
مرحله پنجم
وقتی که گوشت به خوبی پخت چوب دارچین را از داخل خورش بیرون بیارید و کدو ها بادمجان ها را به آن اضافه کنید در آخر نمک را اضافه کنید و گوجه های خرد شده رو وسط خورش بچینید و آبغوره رو با مقداری آب روی خورش بریزید و دوباره در ظرف رو بزارید تا خورش کاملاً جا بیفته ؛ نوش جان