طرز تهیه خورش لوبیا سفید ارومیه مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش لوبیا سفید ارومیه مجلسی با گوشتسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خورش خوشمزه ارومیه ای رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه خورش لوبیا سفید ارومیه هست. با این اموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 100 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه خورش لوبیا سفید ارومیه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت 400 گرم

لوبیا سفید 1 لیوان

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذا خوری

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی اون رو خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه روغن بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه.


مرحله دوم

وقتی پیاز سبک شد رب و ادویه ها که شامل نمک زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس ۴۰۰ گرم گوشت را به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدین تا رنگ آن تغییر کنه.


مرحله سوم

در این مرحله یک لیوان لوبیا سفید که از شب قبل خیس کردید به بقیه مواد اضافه کنید و در حد ۵ دقیقه آن را هم بزنید سپس در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا کاملا بپزه.


مرحله چهارم

وقتی که مواد کاملا پخت نمک و لیمو عمانی که از قبل خیس کردید رو به خورش اضافه کنید بعد آن نیم ساعت اجازه بدید تا جا بیفته نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.