طرز تهیه خورش ناز خاتون با گوشت

طرز تهیه خورش ناز خاتون با گوشتسلام 👩🏻‍🍳 مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید امروز اومدیم با آموزش خورش🥘 ناز خاتون . خورش ناز خاتون یکی از غذاهای استان گیلان که طرفدارهای زیادی داره با من همراه باشید با اموزش این غذای لذیذ.

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 170 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت🍖 250 گرم

بادمجان🍆 3 تا عدد

سبزی 🥦 650 گرم(جعفری 500 گرم،نعنا 150 گرم)

ابغوره 1/2 پیمانه

پیاز داغ 🧅 1 قاشق سوپ خوری

نمک🧂،فلفل،زردچوبه از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری

سیر 🧄 یا پودر سیر دلخواه

روغن به میزان لازم


مرحله اول

سبزی 🥦 را کاملا خرد میکنیم و تفت میدهیم. بادمجان 🍆 را نیز پوست کنده وکمی در اب و نمک قرار داده سپس ابکشی میکنیم وسرخ میکنیم.


مرحله دوم

گوشت 🍖 را نیز به اندازه دلخواه خرد میکنیم،که بهتر است تیکه های آن 2/5 × 2/5 باشد وسپس انرا مزه دار کرده و تفت میدهیم، بعد پیاز 🧅  سرخ شده را به گوشت 🍖 اضافه میکنیم،در این مرحله اگر دوست داشته باشیم 2 یا 3 حبه سیر 🧄 هم میریزیم.با 4 پیمانه اب اجازه میدهیم که بپزد در نیمه های پخت سبزی سرخ شده 🥦 را اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا خورش جا بیفتد


مرحله سوم

بعد از پخت چاشنی غذا را می افزاییم که همان ابغوره،نمک🧂 و فلفل است و بادمجان های سرخ شده 🍆 تا طعم سبزی به خورد بادمجان برود. بعد از گذشت یک ربع خورش اماده سرو است که معمولا با کته خورده میشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.