طرز تهیه خورش ناز خاتون با گوشت
سلام 👩🏻🍳 مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید امروز اومدیم با آموزش خورش🥘 ناز خاتون . خورش ناز خاتون یکی از غذاهای استان گیلان که طرفدارهای زیادی داره با من همراه باشید با اموزش این غذای لذیذ.
درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت🍖 250 گرم
⫸ بادمجان🍆 3 تا عدد
⫸ سبزی 🥦 650 گرم(جعفری 500 گرم،نعنا 150 گرم)
⫸ ابغوره 1/2 پیمانه
⫸ پیاز داغ 🧅 1 قاشق سوپ خوری
⫸ نمک🧂،فلفل،زردچوبه از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
⫸ سیر 🧄 یا پودر سیر دلخواه
⫸ روغن به میزان لازم
مرحله اول
سبزی 🥦 را کاملا خرد میکنیم و تفت میدهیم. بادمجان 🍆 را نیز پوست کنده وکمی در اب و نمک قرار داده سپس ابکشی میکنیم وسرخ میکنیم.
مرحله دوم
گوشت 🍖 را نیز به اندازه دلخواه خرد میکنیم،که بهتر است تیکه های آن 2/5 × 2/5 باشد وسپس انرا مزه دار کرده و تفت میدهیم، بعد پیاز 🧅 سرخ شده را به گوشت 🍖 اضافه میکنیم،در این مرحله اگر دوست داشته باشیم 2 یا 3 حبه سیر 🧄 هم میریزیم.با 4 پیمانه اب اجازه میدهیم که بپزد در نیمه های پخت سبزی سرخ شده 🥦 را اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا خورش جا بیفتد
مرحله سوم
بعد از پخت چاشنی غذا را می افزاییم که همان ابغوره،نمک🧂 و فلفل است و بادمجان های سرخ شده 🍆 تا طعم سبزی به خورد بادمجان برود. بعد از گذشت یک ربع خورش اماده سرو است که معمولا با کته خورده میشود.