طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ساده و مجلسی
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👨🏻🍳. غذای امروز خورش پیچاق قیمه اردبیلی هست یه غذای اصیل اردبیلی این خورش 🥘 خیلی به خورش خلال نزدیکه ولی یه سری تفاوت هایی در رسپی نسبت به اون داره با من همراه باشید تا این دستور پخت رو هم یادبگیرید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت گوسفندی 🍖 300 گرم
⫸ خلال بادام 150 گرم
⫸ کره 🧈 25 گرم
⫸ پیاز 🧅 ۲ عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ چوب دارچین 1 تکه
⫸ نمک 🧂، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا بادام را با مقداری گلاب و آب خیس کنید تا کمی نرم شود. گوشت 🍖 را به صورت قیمه خرد کنید 🔪 و بشورید. زعفران را با چند قطعه یخ 🧊 بگذارید تا رنگ بگیرد.
مرحله دوم
پیاز ها 🧅 را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها بزنید و در ادامه گوشت 🍖 خرد شده را نیز افزوده و کمی فلفل سیاه بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
در ادامه رب 🍅 را افزوده و کمی با گوشت تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس چند لیوان آب جوش به همراه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا گوشت ها پخته شوند (به اندازه آب اضافه کنید تا در حین پخت دیگر نیازی به افزودن آب نباشد).
مرحله چهارم
وقتی گوشت 🍖 نیم پز شد چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید و بادام خیس خورده را به همراه همان آب و گلابش افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا خورش با شعله کم جا بیفتد و باید آب خورشت کاملا کم شود.
مرحله پنجم
در انتهای پخت نمک 🧂 را افزوده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و زمانی که خورشت غلیظ شد تخم مرغ ها 🥚 را می توانید به دو روش به خورش اضافه کنید یا جدا نیمرو کنید سپس روی خورشت گذاشته و یا داخل خورش ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا کمی سفت شود به همین راحتی خورشت خوشمزه ما حاضر شد به همراه پلو زعفرانی میل کنید.
نکته: