طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ساده و مجلسی

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ساده و مجلسیسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👨🏻‍🍳. غذای امروز خورش پیچاق قیمه اردبیلی هست یه غذای اصیل اردبیلی این خورش 🥘 خیلی به خورش خلال نزدیکه ولی یه سری تفاوت هایی در رسپی نسبت به اون داره با من همراه باشید تا این دستور پخت رو هم یادبگیرید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی 🍖 300 گرم

خلال بادام 150 گرم

کره 🧈 25 گرم

پیاز 🧅 ۲ عدد

رب گوجه فرنگی 🍅 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 🥚 2 عدد

زعفران به مقدار لازم

⫸ چوب دارچین 1 تکه

نمک 🧂، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا بادام را با مقداری گلاب و آب خیس کنید تا کمی نرم شود. گوشت 🍖 را به صورت قیمه خرد کنید 🔪 و بشورید. زعفران را با چند قطعه یخ 🧊 بگذارید تا رنگ بگیرد.


مرحله دوم

پیاز ها 🧅 را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها بزنید و در ادامه گوشت 🍖 خرد شده را نیز افزوده و کمی فلفل سیاه بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.


مرحله سوم

در ادامه رب 🍅 را افزوده و کمی با گوشت تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس چند لیوان آب جوش به همراه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا گوشت ها پخته شوند (به اندازه آب اضافه کنید تا در حین پخت دیگر نیازی به افزودن آب نباشد).


مرحله چهارم

وقتی گوشت 🍖 نیم پز شد چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید و بادام خیس خورده را به همراه همان آب و گلابش افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا خورش با شعله کم جا بیفتد و باید آب خورشت کاملا کم شود.


مرحله پنجم

در انتهای پخت نمک 🧂 را افزوده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و زمانی که خورشت غلیظ شد تخم مرغ ها 🥚 را می توانید به دو روش به خورش اضافه کنید یا جدا نیمرو کنید سپس روی خورشت گذاشته و یا داخل خورش ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا کمی سفت شود به همین راحتی خورشت خوشمزه ما حاضر شد به همراه پلو زعفرانی میل کنید.


نکته:

❌ این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.
❌ این غذا به صورت تك نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود.
❌ پیاز داغ 🧅 این غذا باید به صورت خلال‌های بسیار نازك و برشته تهیه شود.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.