طرز تهیه خورش ریواس ساده و مجلسی
سلام همراهان عزیز به سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون یک خورش ترش و خوشمزه آوردم به اسم خورش ریواس . الان که داهل فصل بهار هستیم میتونید با ریواس این خورش خوشمزه رو که طعم فوق العاده و متفاوتی داره رو درست کنید .پس با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ریواس 🥬 500 گرم
⫸ گوشت خورشتی 🥩 200 گرم
⫸ پیاز 🧅 2 عدد
⫸ جعفری 200 گرم
⫸ نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
مرحله اول
ریواس🥬 را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید.
مرحله دوم
پیازهای خرد شده🧅 ، گوشت خرد شده🥩 و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.🥘
مرحله سوم
جعفری را خرد کنید و همراه با نعنا خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس به گوشت پخته اضافه کنید.
مرحله چهارم
پس از 30 دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید. 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج🍚 سرو کنید.
نکته:
❌ این خورش با چاشنی های ترش خوشمزه تر خواهد شد.بهتر است كمی گرد لیمو یا گرد غوره به آن بیفزایید.
خواص ریواس
✅ باعث پیشگیری از ابتلا به آلزایمر میشود.
✅ برای افرادی که به یبوست دچار هستند ریواس توصیه میشود.
✅ ریواس حاوی آنتی اکسیدانها همچون ویتامین A و ویتامین C است.
خواص جعفری
به علت وجود ویتامین c جعفری خاصیت ضد التهابی دارد.
برای افزایش ایمنی بدن از جعرفی استفاده کنید.