طرز تهیه خورش ریواس ساده و مجلسی

طرز تهیه خورش ریواس ساده و مجلسیسلام همراهان عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون یک خورش ترش و خوشمزه آوردم به اسم خورش ریواس . الان که داهل فصل بهار هستیم میتونید با ریواس این خورش خوشمزه رو که طعم فوق العاده و متفاوتی داره رو درست کنید .پس با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ریواس 🥬 500 گرم

گوشت خورشتی 🥩 200 گرم

پیاز 🧅 2 عدد

جعفری 200 گرم

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

ریواس🥬 را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید.


مرحله دوم

پیازهای خرد شده🧅 ، گوشت خرد شده🥩 و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.🥘


مرحله سوم

جعفری را خرد کنید و همراه با نعنا خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس به گوشت پخته اضافه کنید.


مرحله چهارم

پس از 30 دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید. 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج🍚 سرو کنید.


نکته:

❌ این خورش با چاشنی های ترش خوشمزه تر خواهد شد.بهتر است كمی گرد لیمو یا گرد غوره به آن بیفزایید.

خواص ریواس

✅ برای کبد چرب ریواس بخورید.
✅ باعث پیشگیری از ابتلا به آلزایمر می‌شود.
✅ برای افرادی که به یبوست دچار هستند ریواس توصیه میشود.
✅ ریواس حاوی آنتی اکسیدان‌ها همچون ویتامین A و ویتامین C است.

خواص جعفری

✅ اگر میخواهید از سرطان دور باشید جعفری مصرف کنید.
✅ به علت وجود ویتامین c جعفری خاصیت ضد التهابی دارد.
✅ برای افزایش ایمنی بدن از جعرفی استفاده کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.