طرز تهیه خورش سیر قلیه تازه با مرغ
سلام به دوست داران سایت آشپزم 👩🏻🍳. دستور پخت امروز طرز خورش سیر 🧄 قلیه با مرغ 🍗هست امروز ميخوايم با هم ىک خورش متفاوت و خوشمزه و مقوى درست كنيم مارو همراهی کنید با این آموزش .
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ🍗 4 قطعه
⫸ لپه 1 پیمانه
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق مربا خوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ برگ سیر (تازه و خرد شده) 300 گرم
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
مرحله اول
ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ میكنیم و سپس پیاز🧅 را نگین خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و خوب سرخ میكنیم .مرغ ها🍗 را به قطعات ریز خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم.
مرحله دوم
برگ سیر های تازه را شسته و خرد میكنیم و به مرغ اضافه كرده و ادویه را هم می افزاییم. رب 🍅 و زعفران را به مواد اضافه كرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه كرده و هم میزنیم
مرحله سوم
حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را كم میكنیم تا حسابی جا بیفتد.
نکته:
❌ قیمه سیر یا همان خورش قیمه با برگ سیر از غذاهای بسیار خوشمزه ایست كه در طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد. این غذا به دلیل وجود برگ سیر عطر فوق العاده خوشایندی دارد.
❌ برگ سیر پخته نقش كاهشدهنده كلسترول خون را دارد، آن را رقیق كرده و از تشكیل لختههای خون جلوگیری خواهد کرد.
❌ بهتر است با این خورش برنج كته استفاده شود. حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید.
❌ در صورت تمایل كمی هم ابغوره به خورش اضافه كنید.
❌ بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج🍊 است كه اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.
خواص برگ سیر
✅ برگ سیر گردش خون را بهبود میدهد.
✅ این ماده غذایی از بالا رفتن فشار خون جلوگیری میکند.