طرز تهیه خورش سیر قلیه تازه با مرغ

طرز تهیه خورش سیر قلیه تازه با مرغسلام به دوست داران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز خورش سیر 🧄 قلیه با مرغ 🍗هست امروز ميخوايم با هم ىک خورش متفاوت و خوشمزه و مقوى درست كنيم مارو همراهی کنید با این آموزش .

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 40
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ🍗 4 قطعه

لپه 1 پیمانه

رب گوجه ‌فرنگی🍅 1 قاشق مربا خوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

برگ سیر (تازه و خرد شده) 300 گرم

زعفران به مقدار لازم

⫸ پیاز🧅 1 عدد


مرحله اول

ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ میكنیم و سپس پیاز🧅 را نگین خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و خوب سرخ میكنیم .مرغ ها🍗 را به قطعات ریز خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم.


مرحله دوم

برگ سیر های تازه را شسته و خرد میكنیم و به مرغ اضافه كرده و ادویه را هم می افزاییم. رب 🍅 و زعفران را به مواد اضافه كرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه كرده و هم میزنیم


مرحله سوم

حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را كم میكنیم تا حسابی جا بیفتد.


نکته:

❌ قیمه سیر یا همان خورش قیمه با برگ سیر از غذاهای بسیار خوشمزه ایست كه در طعم بسیار جدید و خوشمزه ای دارد. این غذا به دلیل وجود برگ سیر عطر فوق العاده خوشایندی دارد.

❌ برگ سیر پخته نقش كاهش‌دهنده كلسترول خون را دارد، آن را رقیق كرده و از تشكیل لخته‌های خون جلوگیری خواهد کرد.

❌ بهتر است با این خورش برنج كته استفاده شود. حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید.

❌ در صورت تمایل كمی هم ابغوره به خورش اضافه كنید.

❌ بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج🍊 است كه اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت.

خواص برگ سیر

✅ برگ سیر به کنترل سطوح کلسترول خون کمک می‌کند.
✅ برگ سیر گردش خون را بهبود می‌دهد.
✅ این ماده غذایی از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می‌کند.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.