طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی با لپه و مرغ

طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی با لپه و مرغسلام به شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز سیر 🧄 قلیه با لپه و مرغ 🍗 هست سیرقلیه یه خورشت اصیل گیلانیه که خیلی خیلی خوشمزه هست با برگ سیر تازه درست میشه لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 40
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 🍗 4_5 تکه

پیاز 🧅 کوچک 1 عدد

برگ سیر تازه 250 گرم

لپه 1/2 پیمانه

تخم مرغ 🥚 2 عدد

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک 🧂 و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

رب نارنج 🍊 2_3 قاشق سوپخوری


مرحله اول

لپه‌ها را به صورت جداگانه بپزید اما مراقب باشید له نشوند. مرغ ها 🍗 را با یک عدد پیاز کوچک وکمی زعفران و نمک بپزید و سپس آنها را سرخ نمایید و کنار بگذارید.برگ های سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.


مرحله دوم

پیاز 🧅 را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید. در حین تفت دادن سیرها، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه 🥄 و سپس لپه را اضافه کنید و کمی آب به آن بیافزایید.


مرحله سوم

پس از 20 دقیقه تکه های مرغ 🍗 را اضافه کنید. وقتی آب خورشت کمی کشیده شد و خورشت جا افتاد رب نارنج 🍊 را اضافه کنید.


مرحله چهارم

در آخر تخم مرغ 🥚 را درون کاسه ای بزنید و به خورش اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه خورشت را را از روی حرارت بردارید و آن را همراه برنج 🍚 سرو نمایید.


خواص و فواید سیر:

✅ سیر 🧄 حاوی گوگردی به نام آلیسین است که گفته می‌شود بیش‌ترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت می‌گیرد.

✅ کالری سیر کم بوده و سرشار از ویتامین C، ویتامین B6 و منگنز اس و در آن مقدار زیادی از مواد معدنی مورد نیاز بدن موجود میباشد.

✅ سیر به‌عنوان یک مکمل غذایی به پیشگیری و کاهش وخامت آنفلوانزا و بهبود سرماخوردگی کمک می‌کند.

✅ سیر باعث کاهش فشار خون میشود.

✅ سیر باعث کاهش کلسترول میشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.