طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت مجلسی
سلام دوستان سایت آشپزم مثل همیشه امروز با یه غذای خوشمزه دیگه در خدمت شمام پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت بسیار ساده و خوشمزه خورش آلو و اسفناج یکی از انواع خورش های ایرانی است که به عنوان یک خورش مجلسی شناخته می شود. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند اسفناج برای بدن نیز بسیار مفید است. امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.
درجه سختی: 6/10زمان پخت: 60 دقیقهزمان تهیه: 60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ اسفناج 1 کیلو
⫸ گوشت گوسفندی به همراه قلم 300 گرم
⫸ عصاره قلم به میزان دلخواه
⫸ آلوبخارا 200 گرم
⫸ شکر 1 قاشق مرباخوری
⫸ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
اول اسفناج را میشوریم و خردش می کنیم نباید خیلی ریز بشه، بعد بدون روغن روی شعله ملایم قرار میدیم آبش که کشیده شد روغن رو اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم
مرحله دوم
بعدش پیاز رو تفت میدیم و سبک که شد سیر رو اضافه می کنیم بعد از اینکه یذره طلایی شدن زردچوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم
مرحله سوم
نصف پیاز و سیر سرخشده رو به اسفناج تفت داده شده اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم و شعله رو خاموش می کنیم گوشت گوسفندی رو به پیاز و سیر سرخشده اضافه و کامل سرخ می کنیم، سپس فلفل سیاه و عصاره قلم و نمک و آبجوش رو در حدی اضافه می کنیم که روی خورش رو بگیره
مرحله چهارم
گوشت که نیم پز شد اسفناج را اضافه می کنیم به همراه زعفران و میذاریم حدود 1 ساعت آروم با شعله ملایم جا بیوفته
نیم ساعت آخر آرد رو در کره یا روغن تفت میدیم و به همراه آلو بخارا به خورش اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت غذامون امادهاس
نکته:
اسفناج رو زیاد تفت نمیدیم چون اگه سیاه بشه خورش رو تلخ و بدطعم میکنه
اضافه کردن سیر و پیاز تفت داده شده به اسفناج در حال تفت خیلی خورش رو خوشمزه میکنه
این خورش نباید زیاد آب داشته باشه راز خوشمزه شدنش کم آب بودن، جا افتادن و به روغن افتادن اونه
آلو رو از نیم ساعت قبل در آب خیس میکنیم و بعد به خورش اضافه میکنیم
اگه رژیم دارید یا گیاه خوار هستید میتونید گوشت رو از این غذا حذف کنید