طرز تهیه خورش هویج تبریزی مجلسی با آلو خورشتی
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم خورش هویج🥕 یکی از غذاهای سنتی تبریزه و بهش خورش هویج تبریزی و خورش هویج ترکی هم میگن. این خورش بسیار لذیذه میتونه یکی از گزینه های خوب برای مجالس باشه با این دستور پخت خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و بپزید لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز 2 عدد متوسط
⫸ گوشت گوسفندی 300 گرم
⫸ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
⫸ هویچ 4 عدد🥕
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران دم شده به مقدار لازم
⫸ رب 1 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
⫸ آلو خورشتی 4 عدد
مرحله اول
پیاز و تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید فلفل زردچوبه و پاپریکا را اضافه کنید (نمکرو در مرحله آخر بریزید) سه لیوان آب بریزید و اجازه بدید تا یک ساعت و نیم بپزه
مرحله دوم
هویج ها🥕 را خلالی باریک خرد کنید تو تابه ایی که روغن و کره ریختید تفت بدید
مرحله سوم
بعد زعفران دم شده اضافه کنید اجازه بدید یکربع پزه تا کمی نرم شه
مرحله چهارم
هویج ها🥕 را بعد از پخت گوشت بهش اضافه کنید رب و آبلیمو رو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید
مرحله پنجم
آلو های خیس خورده را اضافه کنید و در نهایت نمک هم اضافه کنید اجازه بدید خوب جا بیفته
نکته:
❌یک ساعت آخر پخت گوشت آلو خشکها رو اضافه کنید (اگه قبلش تفتشون بدین بهتره وا نمیره)
❌نیم ساعت آخر پخت هویج های🥕 سرخ شده رو اضافه کنید بزارین آروم باهم بپزن
❌ده دقیقهی آخر بازم زعفرون و نمک بزنید و ابلیموش رو بچشید و در صورت نیاز بازم اضافه کنید و بعد نوش جان کنید.
خواص هویج
✅ پیشگیری از سرماخوردگی
✅ سلامت قلب
✅ مفید برای نوزادان و کودکان
✅ روشن کننده پوست
✅ خواص ضد سرطانی
✅ درمان ریزش مو
✅ جوان سازی پوست
✅ تقویت ریه