طرز تهیه خورش هویج تبریزی مجلسی با آلو خورشتی

طرز تهیه خورش هویج تبریزی مجلسی با آلو خورشتی

سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم خورش هویج🥕 یکی از غذاهای سنتی تبریزه و بهش خورش هویج تبریزی و خورش هویج ترکی هم میگن. این خورش بسیار لذیذه میتونه یکی از گزینه های خوب برای مجالس باشه با این دستور پخت خیلی راحت میتونید یاد بگیرید و بپزید لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 90
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز 2 عدد متوسط

گوشت گوسفندی 300 گرم

نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم

هویچ 4 عدد🥕

شکر 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده به مقدار لازم

رب 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

آلو خورشتی 4 عدد


مرحله اول

پیاز و تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید فلفل زردچوبه و پاپریکا را اضافه کنید (نمک‌رو در مرحله آخر بریزید) سه لیوان آب بریزید و اجازه بدید تا یک ساعت و نیم بپزه


مرحله دوم

هویج ها🥕 را خلالی باریک خرد کنید تو تابه ایی که روغن و کره ریختید تفت بدید


مرحله سوم

بعد زعفران دم شده اضافه کنید اجازه بدید یک‌ربع پزه تا کمی نرم شه


مرحله چهارم

هویج ها🥕 را بعد از پخت گوشت بهش اضافه کنید رب و آبلیمو رو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید


مرحله پنجم

آلو های خیس خورده را اضافه کنید و در نهایت نمک هم اضافه کنید اجازه بدید خوب جا بیفته


نکته:

یک ساعت آخر پخت گوشت آلو خشک‌ها رو اضافه کنید (اگه قبلش تفتشون بدین بهتره وا نمیره)

نیم ساعت آخر پخت هویج های🥕 سرخ شده رو اضافه کنید بزارین آروم باهم بپزن

ده دقیقه‌ی آخر بازم زعفرون و نمک بزنید و ابلیموش رو بچشید و در صورت نیاز بازم اضافه کنید و بعد نوش جان کنید.

خواص هویج

✅ سلامت کبد
✅ پیشگیری از سرماخوردگی
✅ سلامت قلب
✅ مفید برای نوزادان و کودکان
✅ روشن کننده پوست
✅ خواص ضد سرطانی
✅ درمان ریزش مو
✅ جوان سازی پوست
✅ تقویت ریه
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.