طرز تهیه کوفته دمی اصل کردستان با سس مخصوص

طرز تهیه کوفته دمی اصل کردستان با سس مخصوص

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه کوفته دمی. این غذای خوشمزه رو میتونید تو کمترین زمان برای مهمونی هاتون درست کنید و با اون داخل مهمونی هاتون پذیرایی کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کوفته دمی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ برنج نیم پز سه پیمانه

⫸ پیاز بزرگ دو عدد

⫸ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

⫸ مرزه و ترخون خشک دو قاشق غذاخوری

⫸ سبزی دلمه یا سبزی پلویی یک لیوان

⫸ ادویه ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک

⫸ آرد ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

⫸ رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

⫸ نمک ، زردچوبه و ادویه و فلفل سیاه

⫸ آب یک و نیم لیوان


مرحله اول

بریم که این غذای خوشمزه رو درست کنیم. ابتدا دو عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید سپس آن را بشویید و بعد به صورت نگینی ریز اون رو خورد کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل اون بریزید و سرخ کنید وقتی که پیاز سبک شد به اون ادویه هامون که شامل زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک هست به علاوه 4 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و با هم تفت بدید تا خوب سرخ بشه.


مرحله دوم

حالا در این مرحله برنج را نیم پز کنید و با زردچوبه اون رو مخلوط کنید و آبکش کنید سپس به اون گوشت چرخ کرده به‌علاوه سبزی دلمه را اضافه کنید. حالا پیاز و آردی را که در مرحله قبل تفت دادید به برنج و گوشت اضافه کنید سپس ۲ قاشق غذاخوری مرزه و ترخون خشک اضافه کنید و در آخر دو عدد تخم مرغ داخل مواد بشکنید حالا مواد رو خوب با دست ورز بدید تا همه مواد به خورد هم برن.


مرحله سوم

برای اینکه کوفته ها به دستتون نچسبند دستتان را با کمی روغن چرب کنید حالا به اندازه مورد نظرتون از مواد بردارید و به هر شکلی که دوست دارید به اونها شکل برید سپس داخل سینی بچینید.


مرحله چهارم

حالا ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید و اجازه بدید که روغن داغ بشه سپس کوفته هاتون رو داخل آن بچینید و سرخ کنید.


مرحله پنجم

حالا میریم سراغ درست کردن سس کوفته ها ابتدا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و به عنوان یک پیمانه رب گوجه اضافه کنید کمی که رب را تفت دادید به عنوان نمک زردچوبه ادویه و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه سپس یک و نیم لیوان آب روی گوجه ها بریزید و اجازه بدید که به جوش بیاد.


مرحله ششم

حالا کوفته هایی که سرخ شده را داخل قابلمه مورد نظرتون بچینید. حالا سس کوفته مون که آماده شده را روی آنها بریزید و در قابلمه را بگذارید سپس به مدت ۴۵ دقیقه اجازه بدید تا کوفته ها آماده و مغز پخت بشن.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.