طرز تهیه کوفته هویج با آرد نخودچی + پلو زعفرانی مجلسی

طرز تهیه کوفته هویج با آرد نخودچی + پلو زعفرانی مجلسیسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز قراره باهم کوفته هویج به همراه پلوی زعفرانی و یک سُس لذیذ در کنارش یاد بگیریم که میتونه شما رو با طعمش سوپرایز کنه.برای یادگرفتن این غذای خوشمزه با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه کوفته هویج

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ پیاز درشت 1 عدد

⫸ هویج‌ 1 عدد

⫸ جعفری تازه 1 مشت یا 50 گرم

⫸ گوشت چرخکرده 250 گرم

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری

⫸ زردچوبه نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای سس کوفته

⫸ پیاز ریز شده 1 عدد

⫸ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

⫸ نصف لیمو تازه یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو

⫸ آب جوش 4 تا 5 لیوان

⫸ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای پلوی زعفرانی

⫸ برنج 1/5 تا 2 پیمانه

⫸ زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید سپس با رنده ریز رنده کنید بعد آب پیاز را بگیرید و پیاز رو داخل ظرفی بریزیم یک عدد هویج را با رنده ریز روی پیازها را رنده کنید. حالا یک مقدار جعفری تازه را خوب ساطوری کنید بعد به پیاز و هویج اضافه کنید.


مرحله دوم

حالا به مواد ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید بعد یک عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید حالا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به همراه زردچوبه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید حالا همه مواد رو خوب با دست ورز بدید تا وقتی که گوشت یک بافت خمیری داشته باشه. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و آنها را گرد کنید. حالا به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و اون رو خوب بشورید سپس به صورت نگینی رو خورد کنید حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید و داخل اون مقداری روغن بریزید حالا کوفته ها رو به مدت ۷ الی ۸ دقیقه سرخ کنید. وقتی که گوشت ها خوب سرخ شد از داخل ماهیتابه در بیارید و داخل ماهیتابه پیاز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا خوب سرخ بشه.


مرحله چهارم

وقتی رنگ پیاز ها تغییر کرد دو قاشق غذاخوری به آن رو به اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه و رنگ آن تغییر کنه وقتی بوی خامی رب گرفته شد نوبت اضافه کردن ادویه هاست نمک فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و مجددا تفت بدید و بعد از ۲ دقیقه کوفته هارو روی اون بچینید.


مرحله پنجم

حالا چهار لیوان آب رو داخل قابلمه میریزیم و اجازه بدید که به جوش بیاد وقتی به جوش اومد آب رو به کوفته ها اضافه کنید. حالا نصف لیموی تازه یا دو قاشق غذاخوری آب لیمو به مواد اضافه کنید حالا در ماهیتابه را بزارید و یک و نیم ساعت اجازه بدید تا همه مواد با هم بپزه.


مرحله ششم

حالا میریم سراغ درست کردن برنج داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی که آب به جوش اومد یک و نیم پیمانه برنج که اون رو از قبل خیس کردید داخل قابلمه به همراه نمک بریزید سپس بعد از ۷ تا ۸ دقیقه برنج را آبکش کنید حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به روغن اضافه کنید حالا تهدیگ مورد نظرتون رو بچینید و برنج آبکش شده رو روی تهدیگ بریزید و روی اون رو مرتب کنید سپس روی اون مقداری آب بریزید و یک و نیم ساعت اجازه بدید تا برنج دم بکشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.