طرز تهیه کوفته تبریزی اصل + فوت فن وا نرفتن کوفته تبریزی
سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز با غذای اصیل تبریزی اومدم خدمتتون طرز تهیه امروز کوفته تبریزی اصل هست با فوت و فن هایی که گفتم این غذا رو بپزید و با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم
⫸ برنج 1 پیمانه
⫸ لپه 1/2 پیمانه
⫸ پیاز متوسط
⫸ ادویه نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر مقدار لازم
⫸ سبزی معطر(ریحان،مرزه،ترخون،نعناع)
مواد میان کوفته
⫸ پیاز
⫸ زرشک کمی
⫸ گردو چند عدد
⫸ آلو کمی
مواد سس
⫸ پیاز
⫸ رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
⫸ ادویه
مرحله اول
باید مقدار مواد اولیه متناسب باشد یعنی باید در اندازه گیری مواد اولیه دقت کافی داشته باشید اگر میزان گوشت به نسبت بقیه مواد زیاد شود کوفته سفت می شود و اگر میزان لپه و برنج زیاد باشد کوفته وا می رود.
مرحله دوم
یکی از مهمترین نکات تهیه کوفته تبریزی انتخاب گوشت مناسب آن است. گوشتی مناسب کوفته است که ترکیبی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد و نباید چربی داشته باشد.
مرحله سوم
برای ایجاد چسبندگی و جلوگیری از وا رفتن کوفته، گوشت را 2 بار چرخ کنید.
مرحله چهارم
برای اینکه کوفته وا نرود مواد اولیه را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
مرحله پنجم
موقع اضافه کردن کوفته ها به مایع سس، دمای مایع سس بسیار اهمیت دارد چون باید سس به جوش بیاید و سپس شما کوفته ها را درون مایع سس قرار دهید.
مرحله ششم
در 20 دقیقه اولی که کوفته ها درون سس مایع قرار می گیرند به هیچ عنوان کوفته و قابلمه را تکان ندهید چون زمان حساسی است و ممکن است کوفته ها ترک بخورد.
نکته:
❌ گوشتی انتخاب کنید که از ترکیب گوسفندی و گوساله باشد و نباید خیلی چرب باشد.
❌ برای ایجاد چسبندگی دوبار گوشت را چرخ کنید.
❌ میزان سس نباید خیلی زیاد و نه خیلی باشد کوفته از نیمه بیشتر باید در سس باشند.
❌ به دلخواه می توانید در سس کمی هویج یا سیب زمینی نگینی شده بریزید.
❌ برای خوشمزه تر شدن کوفته از یک عدد عصاره گوشت استفاده کنید.
❌ اگر زمان برای تهیه کوفته دارید می توانید نیم ساعت مواد کوفته را در یخچال استراحت دهید.
❌ برای پخت و جا افتادن یک کوفته خوشمزه 2 ساعت زمان لازم است.
❌ افزودن آرد و تخم مرغ مانع متلاشی شدن کوفته می شود.