طرز تهیه کوکوی بلغور جو با سس کچاپ درجه یک
سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکوی بلغور هست.اگر شما هم از پختن کوکوهای تکراری خسته شدید این آموزش یک گزینه خیلی خوب برای شما هست.با من همراه باشید
درجه سختی: 5/10
طرز تهیه کوکوی بلغور
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بلغور جو 1 پیمانه پلوپز
⫸ پیاز بزرگ 1 عدد
⫸ سیب زمینی 1 عدد متوسط
⫸ سس کچاب 1 قاشق غذاخوری
⫸ آرد گندم یا آردسوخاری 5 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ ادویه (زردچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرانبه،پودرتخم گشنیز،پودر کاری،پولبیبر )
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی بلغور ابتدا یک پیمانه بلغور را بپزید سپس داخل غذاساز بریزید و آن را میکس کنید و یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و بشورید وقتی آب پیاز رفت و اون رو رنده کنید و به بلغور اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا یک عدد سیب زمینی را داخل آب بذارید و اجازه بدید که آب پز بشه وقتی که آب پز شد پوست آن را بگیرید و اون رو با رنده متوسط رنده کنید. حالا اون رو به ترکیب بلغور و پیاز اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری سس کچاپ روی مواد بریزید
مرحله سوم
حالا ۴ قاشق آرد و ادویه ها که شامل زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر انبه ، پودر تخم گشنیز ، پودر کاری و پولبیبر هست رو اضافه کنید حالا یک عدد تخم مرغ رو داخل مواد بشکنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید وقتی که همه مواد با هم مخلوط شد اون رو ورز بدید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت آن را از داخل یخچال بیرون بیارید و به هر شکلی که دوست دارید اون رو شکل بدید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کوکو داخل اون سرخ کنید وقتی که دو طرف کوکو ها سرخ شد کوکوی بلغور ما آماده است نوش جان