طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خیلی خوشمزه آوردم که مطمعنا کوچیک و بزرگ اون رو دوست خواهند داشت.آموزش امروز طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر هست.یک کوکوی خیلی خوشمزه که میتونید اون رو داخل مهمونی هاتون سرو کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب زمینی 4 عدد متوسط

تخم مرغ 1 عدد

⫸ ادویه ها شامل نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پودرسیر و پاپریکا به مقدار لازم

⫸ آرد نخودچی 4 قاشق غذاخوری سرصاف

مواد لازم برای مواد میانی

⫸ گوشت چرخ کرده 200 گرم

⫸ پیاز 1 عدد درشت

⫸ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد متوسط

⫸ جعفری 4 قاشق غذاخوری

⫸ ادویه ها شامل نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پودرسیر و آویشن به مقدار لازم

⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

بریم برای درست کردن یک کوکوی سیب زمینی شکم پر و خوشمزه در مرحله اول چهار عدد سیب زمینی رو به همراه آب داخل قابلمه بزارید تا آب پز بشه.


مرحله دوم

حالا همه میریم سراغ درست کردن مواد میانی یک عدد پیاز درشت را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید. وقتی که پیاز هاتون طلایی شد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها که شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن هست را به آن اضافه کنید و یک ربع مواد رو با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه


مرحله سوم

حالا یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو به دو قسمت تقسیم کنید نصب فلفل دلمه رو خرد کنید و به موادتون اضافه کنید سپس ده دقیقه دیگه با حرارت کم تفت بدید حالا ۴ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و به مواد اضافه کنید و تفت بدید سپس از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم

حالا سیب زمینی هاتون رو از داخل آب در بیارید و زیر آب سرد قرار بدید وقتی که سیب زمینی ها خنک شد آنها را پوست بگیرید و سپس با رنده ریز سیب زمینی ها را رنده کنید و بهش آرد نخودچی و ادویه هامون که شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر و پاپریکا هست را اضافه کنید حالا سیب زمینی ها رو خیلی خوب با دست ورز بدید.


مرحله پنجم

حالا از سیب زمینی ها تون به هر اندازه که دوست دارید کوکو هاتون باشه برداری و کف دستتون باز کنید از مواد میانه کوکو وسط اون قرار بدید برای اون به مقدار دلخواه و پنیر پیتزا بزاریم لبه ها را به هم وصل کنید و به هر شکلی که می خواهید به اون شکل بدید.


مرحله ششم

وقتی که همه مواد رو درست کردید داخل ماهی تابه روغن بریزید و شعله را روی حرارت متوسط قرار بدید وقتی که روغن نسبتاً داغ شد کوکو ها را داخل اون بچینید و هر دو طرف کوکو ها را سرخ کنید نوش جان


نکته

❌ به خاطر وجود آرد نخودچی تو مایمون جذب روغن کمتره

❌ مقدار تخم مرغم نباید بیشتر بشه

❌ شعله گازم نباید کم باشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.