طرز تهیه کوکو ذرت ساده با پنیر
سلام به شما همراهان سایت آشپزم 👩🏻🍳. غذای امروز کوکو ذرت🌽 با پنیر هست. این غذا یکی از خوشمزه ترین ، ساده ترین و متفاوت ترین کوکوهایی هست که تا الان امتحان کردید. با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ذرت 🌽 425 گرم
⫸ آرد 160 گرم
⫸ پنیر موزارلای رنده شده 🧀 50 گرم
⫸ پیازچه خورد شده 10 گرم
⫸ شیر 🥛 120 میلی لیتر
⫸ تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ نمک🧂،فلفل قرمز،زردچوبه 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
در یک کاسه مناسب همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید🥣. روغن سرخ کردنی را در یک تابه ریخته و روی حرارت متوسط داغ کنید.
مرحله دوم
هر بار به اندازه 1 قاشق غذاخوری از مایه کوکو را درون روغن داغ روی هم ریخته و به شکل کوکو فرم دهید.🧆
مرحله سوم
اجازه دهید تا حدود یک و نیم دقیقه کوکو بماند تا زیر آن طلایی رو به قرمز شود. سپس کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.
نکته:
❌ اگر تخم مرغ 🥚 را جدا با همزن بزنید بیشتر پف میکنه .
❌ میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اینکه الان فصل بلال ( ذرت) هست آب پز کنید و با قاشق بصورت عمودی و روی هر شیار بلال از بالا به پایین دونه ها رو جدا کنید و فریز کنید
خواص ذرت:
✅ ذرت سلامت چشم را تضمین میکند.
✅ از یبوست و ایجاد بواسیر جلوگیری می کند