طرز تهیه کوکو ذرت ساده با پنیر

طرز تهیه کوکو ذرت ساده با پنیرسلام به شما همراهان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. غذای امروز کوکو ذرت🌽 با پنیر هست. این غذا یکی از خوشمزه ترین ، ساده ترین و متفاوت ترین کوکوهایی هست که تا الان امتحان کردید. با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 5 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ذرت 🌽 425 گرم

آرد 160 گرم

پنیر موزارلای رنده شده 🧀 50 گرم

پیازچه خورد شده 10 گرم

شیر 🥛 120 میلی لیتر

تخم مرغ 🥚 2 عدد

نمک🧂،فلفل قرمز،زردچوبه 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در یک کاسه مناسب همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید🥣. روغن سرخ کردنی را در یک تابه ریخته و روی حرارت متوسط داغ کنید.


مرحله دوم

هر بار به اندازه 1 قاشق غذاخوری از مایه کوکو را درون روغن داغ روی هم ریخته و به شکل کوکو فرم دهید.🧆


مرحله سوم

اجازه دهید تا حدود یک و نیم دقیقه کوکو بماند تا زیر آن طلایی رو به قرمز شود. سپس کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.


نکته:

❌ اگر تخم مرغ 🥚 را جدا با همزن بزنید بیشتر پف میکنه .

❌ میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اینکه الان فصل بلال ( ذرت) هست آب پز کنید و با قاشق بصورت عمودی و روی هر شیار بلال از بالا به پایین دونه ها رو جدا کنید و فریز کنید

خواص ذرت:

✅ ذرت حاوی مقدار مناسبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است.
✅ ذرت سلامت چشم را تضمین میکند.
✅ از یبوست و ایجاد بواسیر جلوگیری می کند
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.