طرز تهیه کوکوی بادمجون بدون سیب زمینی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه کوکوی بادمجون کبابی.این غذا مثل کوکو سیب زمینی معروف نیست ولی هر کی که خورده طرفدارش شده.شما میتونید اون رو به عنوان یک شام سبک و گیاهی تهیه کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه کوکوی بادمجان
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ بادمجان 4 عدد
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ پیاز بزرگ رنده و آبگرفته 1 عدد
⫸ سیر رنده شده 2 حبه
⫸ نمک و فلفل و زردچوبه
مرحله اول
خب اول از همه میریم سراغ بادمجانها .بادمجانها را به سیخ بزنید و روی ذغال یا شعله اجاق گاز اونهارو کبابی کنید بعد از اینکه بادمجان هاتون کبابی شد پ.ست اونهارو بگیرید و بزارید که خنک بشه.
مرحله دوم
بادمجان هارو با یک چاقو خوب ساطوری و ریز کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس پیاز رنده شده و آب گرفته شده رو همراه سیر ریز رنده شده به بادمجون ها اضافه میکنیم.
مرحله سوم
کمی زردچوبه فلفل سیاه نمک روی مواد بریزید می تونید با گوشت کوب دستی و میکسر همین کار رو بکنیدتا کاملاً له و پوره شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و مایع کوکو را مخلوط کنید.روغن رو کاملاً داغ کرده و کوکو را یکسره یا با قاشق داخل تابه بریزید تا سرخ بشه..
نکته:
❌ اگه از شل بودنش میترسین که برنگرده دوقاشق آرد بهش اضافه کنید ولی برای من کاملا یکسره برگشت.
❌ این کوکو هم دستورای مختلفی داره. میتونید به جای استفاده از بادمجون کبابی از بادمجون سرخ شده استفاده له شده یا بادمجون های نگینی سرخ شده استفاده کنید.
❌ بعد از اینکه داخل تابه ریختین در تابه رو بزارین یکم پف بکنه و بعد از چند دقیقه بردارین تا کاملا یکطرفش سرخ بشه و بعد با کمک ظرف دیگه برگردونید.