طرز تهیه کلوچه گوجه فرنگی با پنیر و جعفری
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون غذای خیلی راحت به اسم کلوچه گوجه رو آوردیم.یک فینگر فود راحت که در کمترین زمان میتونید اون رو درست کنید و در مهمونی ها و به عنوان میان وعده استفاده کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کلوچه گوجه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پنیر پیتزا 60 گرم
⫸ آرد 150 گرم
⫸ شیر 80 گرم
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ بکینگ پودر 8 گرم
⫸ گوجه 2 عدد
⫸ جعفری یا ریحان خرد شده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه اسپاگتی میت بال با سس گوجه
مرحله اول
برای درست کردن کلوچه گوجه ابتدا 2 گوجه فرنگی رو بشورید بعد آنها را با دستمال خشک کنید سپس آنها را به صورت خیلی ریز خرد کنید وقتی که گوجه ها را خرد کردید اونها رو داخل آبکش بریزید تا آب اضافه گوجه ها بره.
مرحله دوم
حالا دو عدد تخم مرغ و داخل ظرف شش کنید بعد به آن ۸۰ گرم شیر و مقداری نمک اضافه کنید آیا آنها را خوب هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ از لختگی در بیاد حالا ۶۰ گرم پنیر پیتزا رو به تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه پنیر پیتزا رو خوب با تخم مرغ مخلوط کردید ۱۵۰ گرم آرد را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه کنید بعد خوب هم بزنید بعد از آن بکینگ پودر و گوجه های خرد شده را اضافه کنید و در آخر کمی فلفل و جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید حالا مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد به کمک دو قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ بزاری تا سرخ بشه نوش جان