طرز تهیه کلوچه مرغ پنیری آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه مرغ پنیری آموزش مرحله به مرحله

سلام مخاطبین عزیز آشپزم  امروز اومدم با یه آموزش که بی نظیره میخوام بهتون کلوچه مرغ پنیری که مزه اش خیلی خوشمزه اس یه غذای راحت و بدون دردسر و حتی مناسب برای مهمونی ها به عنوان یه فینگر فود محشره با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

فیله مرغ 250 گرم

تخم مرغ 1 عدد کوچک

جعفری و پیازچه خرد شده 4 قاشق

زعفران آب شده 1 قاشق چای خوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

مایونز 1 یک قاشق غذاخوری پُر

سیررنده شده 2حبه

پنیر پیتزا نصف پیمانه

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا فیله مرغ را به شکل نگینی ریز خرد کنید و در کاسه ای بریزید، سپس مایونز،تخم مرغ ،آرد، پنیر، نمک و ادویه ها، جعفری و پیازچه و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.


مرحله دوم

روی کاسه را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، از مواد مزه دار شده یک قاشق بردارید و در روغن بگذارید و مثل کوکو کمی تخت کنید.(حرارت متوسط باشد)


مرحله سوم

همه مواد را به همین شکل قاشقی در روغن گذاشته و سرخ کنید، یک طرف هر کلوچه که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته و خوش رنگ شود. (دقیقا عین سرخ کردن کوکو) همه مایه مرغ و پنیر را به همین ترتیب در کمی روغن سرخ کنید.


مرحله چهارم

بعد از سرخ کردن کلوچه ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود،سپس در دیس چیده و در کنار سس کچاپ یا هر سسی که مایل هستید سرو کنید.


نکته:

من از فیله مرغ استفاده کردم چون فیله خیلی لطیف تر از سینه است و زمان پخت کمتری هم نیاز داره.

 

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.