طرز تهیه کوکو بادکوبه ای یا کوکوی عروس شمالی بدون بکینگ پودر
سلام به آشپزان👩🏻🍳 هنرمند سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکو بادکوبه ای هست.
کوکوی بادکوبه ای یا کوکوی مرغ یک غذای قدیمی و سنتی ایرانی است که برای شهرهای شمالی ایران و به کوکوی عروس هم معروف است ؛ این غذای جذاب در گذشته پای ثابت مراسماتی همچون عروسی بوده است .
برای آموزش این غذای محبوب با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای شمالی
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 4 عدد
⫸ نمک🧂 ، فلفل و پاپریکا از هر کدام 1 قاشق چای خوری
⫸ سینه مرغ🥠 نصف یک عدد
⫸ سیب زمینی🥔 3 عدد
⫸ گردو 3 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز داغ🧅 3 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شامی لپه با گوشت به روش شمالی ها
مرحله اول
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا چهار عدد تخم مرغ🥚 را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل و پاپریکا هست رو به تخم مرغ🥚 اضافه کنید و با چنگال و آنها را خوب باهم هم بزنید تا یک دست بشه.
مرحله دوم
نصف سینه مرغ🥠 که اون رو داخل آب با پیاز🧅 پخته اید داخل ظرف بزارید و با چنگال اون رو ریش ریش کنید حالا مرغ های ریش شده رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و باهم هم بزنید.
مرحله سوم
سه عدد سیب زمینی🥔 را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی اونها رو خورد کنید حالا به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و سیب زمینی ها را سرخ کنید.
مرحله چهارم
یک عدد پیاز🧅 کوچک رو پوست بگیرید و بشورید به صورت خلالی اون رو خرد کنید سپس داخل روغن آن را سرخ کنید تا وقتی که سبک و طلایی بشه حالا سیب زمینی🥔 و پیاز🧅 سرخ شده رو به تخم مرغ🥚 و مرغ🥠 اضافه کنید بعد روی آن سه قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله پنجم
همه مواد رو با هم مخلوط کنید ، داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد مواد کوکو رو داخل آن بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید سپس کوکو ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و داخل ظرف سرو بچینید ؛ نوش جان